2777
2789
عنوان

ببخشید خانما میشه از تجربیاتتون درمورد آب کردن شکم بگید..

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح ها ناشتا اب جوشیده سرد شده به اضافه سرکه سیب دو قاشق سرکه نصف لیوان اب باید صبر داشته باشی ولی جواب نیگیری من شکم داشتم هم جوش خیلی داشتم به خاطر جوشام خوردم بعد چند وقت دیدم شکمم تخت شده البته بگم من چاق نبودم در حد یه کیلو شکمم چربی اضافه کرده بود

یکم اضافه وزن دارین حداکثر باید ۶۳ کیلو باشین

واسه اب شدن چربی شکم و پهلو اول از همه باید تغذیه رو درست کرد نون و برنج رو باید کمتر مصرف کنین در ازاش مصرف پروتئینتونو بالا ببرین صبحا زودتر پاشین ی صبحونه کامل بخورین ترجیحا یکی دوتا تخم مرغ ابپز ک هم احساس سیری بده هم پروتئین داره همراه ناهار و شام هم حتما سالاد و سبزیجات بخورین باعث میشه احساس سیری بیشتری بهتون دست بده و برنج و نون کمتری بخورین اگر ی برنامه کالری شمار هم از بازار نصب کنین خیلی خوبه و متوجه میشین ک چ مقدار غذا باید بخورین مثلا برنامه های کرفس بشقاب زیره مانکن و...

و حتما در روز نیم ساعت پیاده روی و یا ورزش تو خونه داشته باشین برنامه های ورزش تو خونه زیادی هم هست یکیشو دانلود کنین هرروز باهاش تو خونه ورزش کنین من ک خیلی راضیم از باشگاه رفتن هم بهتره

وای دقیقا مثل من..چکار کنیم..

باید حتمن ورزشو پیاده روی کرد بااین کرونا نمیدونم واقعن 🤦‍♀️

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نزدیک یکساله زایمان کردم خاک برسرم از ۶۴ شدم ۷۰ 😔😔😔😔

قدمم ۱۶۵ .الان موندم ۵ ۶ کیلورو چطور کم کنم .شیرم میدم ضعف میکنم .همه جام خوبه اما وامونده شکم درست نمیشه .ورزشم میکنم اما سره یه هفته باز بی خیال میشم 😔😔😔😔استقامت نمیکنم چرا

چقد وزنت بالا رفته؟

نسبت به بی ام ای برام زده بود ۲کیلو اضافه وزن ولی نسبت به قبل بارداریم حدود ۸کیلو همه میگن اونموقه زیادی لاغر بودی صورتت خراب شده بود خودم دوس دارم ۵کیلو حداقل کم کنم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب