2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار شیطانه یا ن

128 بازدید | 14 پست

همش ناامیدم

خدا هوام رو داره

ولی باز فکرای منفی و ناامیدی جوری ک از خدا دور میشم

نمیخام دور بشم ولی انقد ناامیدم دور میشم

همش حالم بده و بی حالم 

همیشه نگرانم و ترس دارم حتی خودمو فراموش کردم

انقد ناامیدم ک میگم من ک اخرش میمیرم چرا باید تلاشی کنم یا ب خودم برسم

اره افسردگی گرفتی احتمالا یه هدفی تو زندگی مشخص کن براش تلاش کن امید بگیری

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکنمشما چطوری متوجه شدینمن بطور وحشتناکی حالم بده

تمام چیزایی که میگی رو داشتم حس می کردم این دنیا پوچه چیزی ارزش نداره میر رفتم سمت جنس مخالف حس خوبی نداشتم بهشون خسته بودم همیشه حالت افسردگی داشتم 

دیگه یکی گفت مشکوک میزنه رفتارت از یکی پرسیدم گفت دعا گرفتن برات

ینی با دارو درمان میشه یا چیزای دیگهـ؟ خیلی وقته اینجوری ام

حرف زدن و راه حل پيدا كردن و مهارت ها رو بالا بردن كار روان روان شناس هست نياز به دارو كار روانپزشكه نياز به دارو رو بايد از روانشناس بپرسي شايد بگه برو پيش روانپزشك شايد بگه نري