2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی رفتم چشم‌پزشکی برگشتم‌ناهار آماده کردم رفتم مدرسه دنبال بچه اومدیم خونه خوردیم خوابیدیم عصرم‌رفتیم‌باشگاه و خرید اومدیم شام و تکلیف مدرسه و الانم بخوابم 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

دعوامون شد تو مدرسه

یک نمره دبیرمون بهم کم تر داده

لنگ میزدم موقع راه رفتن

درسم نخوندم

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

پسرم از بیمارستان مرخص شد 

حالش خیلی بهتره شکر خدا

حالم از غذا بهم میخوره نمیتونم بخورم به زور دارم میخورم چون باید شیر بدم 

با شوهرمم طبق معمول قهر کردم 

مامانم و زنداداشم و مادرشوهرم اینجان برای کمک 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

امروز ناراحتی ، استرس ، خنده ، نگرانی ، خستگی، درگیری فکری 

اینا همه رو داشت برام 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

پسرم از بیمارستان مرخص شد حالش خیلی بهتره شکر خداحالم از غذا بهم میخوره نمیتونم بخورم به زور دارم می ...

عه خدا رو شکر مرخص شدی قهرت برای چیه

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

عه خدا رو شکر مرخص شدی قهرت برای چیه

اره خداروشکر خیالم راحت شد 

یکمم شیر خورد گوش شیطون کر🫠🫠

تاپیک آخرم و بخون اگر حوصله داری .دلیل قهرم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

مثل بقیه روزا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱