مرجان_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 741 عنوان آیفون ۷ 123 بازدید | 13 پست دیگ تولید نمیشه؟میخواستم بخرم ، گفتن دیگ تولید نمیشه اگ بخوام بخرم باید دست دوم بگیرمیکی هم گف حافظش کمه چند گیگ هم برنامه های خود گوشیهکلا از هرگوشی فروشی سوال کردم گفتن خوب نیسکیا آیفون دارن؟ کدوم مدش خوبه؟ راضین؟ خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤ 1399/11/20 | 03:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alpatrosm عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 1609 ببين آيفون هر شهريور مدلاشو آپديت ميكنه الان اين شهريور گذشته ١٢اومد حساب كن ٧برا چن سال پيشه بعد خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
مرجان_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 741 ببين آيفون هر شهريور مدلاشو آپديت ميكنه الان اين شهريور گذشته ١٢اومد حساب كن ٧برا چن سال پيشه بعد من زیاد سردر نمیارم گفتن واس ۲۰۱۷😂😂 خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
alpatrosm عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 1609 بعد هر آيفوني ك مياد دو الي سه سال نوش توبازار هست بعدش بايد دسته دو بخري ك اونم بايد بلد باشي تا سرت كلاه نره خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
toronto عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2422 این مدلی که امسال داد رو بگیرید. SEhttps://www.apple.com/iphone-se/ آقا هستم 🍁 WLF
alpatrosm عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 1609 بعد آيفون ٧داشتم خيليگوشيه خوبيه ٣٢گيگ داره و ٦٤داره بسه ديگه مگه ميخواي چه كني باهاش خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
مرجان_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 741 مگه فقط آیفون گوشیه؟ 😦 خانواده نامزدم میخوان عیدی بیارن ی ماه دیگگفتن طلا بگیریم ولی طلا دارم گفتم گوشی بگیرینتا الان هرچی داشتم سامسونگ بود میخوام آیفون بگیرم در حد ۱۱ ، ۱۲ تومن خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
مرجان_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 741 بعد آيفون ٧داشتم خيليگوشيه خوبيه ٣٢گيگ داره و ٦٤داره بسه ديگه مگه ميخواي چه كني باهاش ن من زیاد گوشیو پر نمیکنم اخه میگن برنامه هاش سنگینه و نصف حافظش میره فقط واس برنامه های خود گوشی خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
alpatrosm عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 1609 من زیاد سردر نمیارم گفتن واس ۲۰۱۷😂😂 ببين چون سر در نمياري خوب تحقيق كن تا سرت كلاه نره آيفون خيلي كلاه ميزارن سرت خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
مرجان_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 741 این مدلی که امسال داد رو بگیرید. SE https://www.apple.com/iphone-se/ قیمتش چنده خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
toronto عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2422 قیمتش چنده ایران رو خبر ندارم. توی کانادا قیمتش نصف آیفون ۱۲ هست. آقا هستم 🍁 WLF
مرجان_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 741 بعد آيفون ٧داشتم خيليگوشيه خوبيه ٣٢گيگ داره و ٦٤داره بسه ديگه مگه ميخواي چه كني باهاش الان گوشی خودم ۱۲۸ حافظشهمامانم میگه پوکو x3 بگیر حافظه ۲۵۶ولی خودم میگم میخوام چیکار اون همه رو مگ میخوام چیکار کنم با گوشی خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤