2777
2789
عنوان

عمل توده سینه

371 بازدید | 22 پست

خانما من ماه پیش سونو گفت توده سینم هفت میله چند روز پیش گفتن سه میل بزرگتر شده دکترم گفت حتما باید عمل کنی توده رو خارج کنی بعد بفرستیم پاتولوژی کسی بوده این عملو انجام داده باشه جواب پاتولوژی خوب بوده باشه؟ دارم از استرس می میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرمانم دکتر ابوالحسن زاده رفتم خیلی می ترسم خدا خودش کمکم کنه

اصلا نگران نباش، من ۵ ماه تمام پر از استرس و اضطراب بودم ۷ کیلو‌وزن کم کردم بس که استرس داشتم، خداروشکر بخیر گذشت جواب پاتولوژیمم خوب بود، نگران نباش ‌و از خداسلامتیت و بخا ان شاالله که چیزی نیست

ممنون انش

عزیزم سلام ببخش بازم سوال دارم وایرگذاری که انجام بدیم می تونیم کار خونه انجام بدیم یا نه؟ فردا ساعت دوازده ظهر باید برم برا وایر، بعد شما وسایل پزشکی رو خودتون خریدین یا همون مرکز سونو داشت؟