2777
2789

به مادرم برا روز مادر کادو دادم کیف خشگلی بود، بعد فهمیدم زیاد خوشش نیومده، نشسته بودیم با شوهرم مامانمم کادوی خواهرو اورد نشون ما داد پیراهن بود گفت بهش گفتم وای چقدر پول اینو دادی یعنی گرون خریده بوده، در صورتیکه تقریبا من همون قیمتی کیف خریدم،مادرمم در ظاهر تشکر کرد از ما، ولی مشخص بود خوشش نیومده، حالا خیلی ناراحتم برم کیفو بگیرم یه چیز دیگع واسش بخرم؟ شما بودین چیکار میکردین؟ حتی شوهرمم متوجه شد مادرم خوشش نیومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همینه که من دیگه خودمو فحش دادم که دیگه کسی رو سورپرایز نکنم.. از دو روز قبلش بحثشو باز میکنم قشنگ و پیشنهاد میدم چنتا که بنظر خودم خوبه... برای شوهرمم همین کارو میکنم. اینجوری در گلایه بسته است. حالا زودتر بفهمن چ هدیه میدم مهم نیس واسم

قهرمان خودت باش
اره شده خیلی زیاد هم شده شاید 8 باری شده که طرف صاف بهم گفته از کادوت متنفرم🥺 ناراحت میشم ولی خب چ ...

این کیه که هم باید کادو بدی بهش،هم هرچی بدی مخالفه؟!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
آدم با مادرش رو در وایسی نباید داشته باشه و حتی مادر با فرزندش  من کلا از کادو عوض کردن خوشم ن ...

اره بهش میگم امروز که برم عوض کنم، یا برای خودم برمیدارم براش یه چیز دیگه میگیرم

فکنم پول بهتره ،اینهمه بگردی کادو بگیری اخرشم خوششون نیاد

اره پول رو میشه هر چی دوست داشت بخره یا پس انداز کنه ❤️

هر چند من به اون طرف پول هم دادم باز زده تو سرم🥺 کلا باهام مشکل داره