2777
2789

دخترم ۷ سالشه و گوشی شخصی داره...میدونم زوده ولی الان همه بچه ها تبلت دارن و راحت بازی میکنن و انیمیشن میبینن....من تبلت گرفتم براش ولی ی مشکلی پیش اومد و نتونست استفاده کنه الان گوشی دادم دستش ولی تلگرام و واتس آپ و ایتا و اینستا نه....فقط فیلمیو و اپارات کودک داره...حتی با گوشی من یا باباش هم فضای مجازی نمیره...فقط بازی و انیمیشن و در حد زنگ زدن و پیام دادن به خانواده خودم و همسرم.ک اونم خب من چک میکنم....حالا با این تفاسیر کارم اشتباه بود؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بله

خب چطور سرگرمش کنم..تمام بچه های اطراف تبلت یا گوشی دارن تا زمانی ک نبینه آره ولی وقتی رنگ و لعاب انیمیشن و بازی رو میبینه نمیشه کاری کرد

الان بچه دوستم گوشی نداره تبلت واره ولی گوشی مادرش تمام وقت دستشه و مادرش ذوق میکنه ک بچم گوشی نداره ولی بچه تمام ترند های اینستا رو میدونه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

گوشی بلای روان بچه هاست. مانع رشد اجتماعی هیجانی و شناختی بچه ها میشه. ممکنه پرخاشگرشون کنه احتمالش بالاست.روابط اجتماعی رو تضعیف میکنه و از تجربه های قشنگ ارتباطی محروم میشه 

فکر کنید لحظه ها ناب دوستی و بازی های ارتباطی رو نداشته باشه و تمام خاطراتش و روانش از بچگی گوشی باشه. چی میشه این بچه

خب چطور سرگرمش کنم..تمام بچه های اطراف تبلت یا گوشی دارن تا زمانی ک نبینه آره ولی وقتی رنگ و لعاب ان ...

من دو تا بچه دارم دخترم 17پسرم 11 دخترم امسال گوشی دادیم بهش پسرم نداره ،براش انیمیشن ریختم رو فلش هر وقت بخواد میبینه اینستا هم با خودم یا پدرش نگاه میکنه همین 

گوشی بلای روان بچه هاست. مانع رشد اجتماعی هیجانی و شناختی بچه ها میشه. ممکنه پرخاشگرشون کنه احتمالش ...

خب الان همه همین شدن هر جا میرم دست بچه ها گوشی هست...شما بچه های اطرافتون چیکار میکنن؟؟

اره چون همون اپارات هم چیزای مناسبی نمیارع

آپارات کودک....اون آپارات ک هیچی...کلا گوگل  و کروم رو از رو گوشیش پاک کردم

خب الان همه همین شدن هر جا میرم دست بچه ها گوشی هست...شما بچه های اطرافتون چیکار میکنن؟؟

بله شرایط سخت شده دست همه هست اما همه درست رفتار نمی‌کنند باید از روانشناس کودک کمک بخواید

من دو تا بچه دارم دخترم 17پسرم 11 دخترم امسال گوشی دادیم بهش پسرم نداره ،براش انیمیشن ریختم رو فلش ه ...

دقیقا تا پارسال انیمیشن میدید با فلش ولی الان ک بزرگتر شده خواهر زادم رو دیده ک تبلت داره اینم بلای جونم شد ک من بازی میخوام

بله شرایط سخت شده دست همه هست اما همه درست رفتار نمی‌کنند باید از روانشناس کودک کمک بخواید

منه نوعی ببرم روانشناس بقیه ک نمیبرن....کاش ی سری قوانین وجود داشت تا همه رعایت کنن

دقیقا تا پارسال انیمیشن میدید با فلش ولی الان ک بزرگتر شده خواهر زادم رو دیده ک تبلت داره اینم بلای ...

باور کن بچه های اطراف ما هم همه گوشی دارن ولی لزومی نمیبینم منم بخرم ،ازم خواستن و گفتم به وقتش