2777
2789
عنوان

قاعدگی و بارداری توروخدا بیاید😣

143 بازدید | 19 پست

سلام من مجردم این سوال واسه دوستمه ببخشید ک میپرسم لطفا هرکی میدونه جواب بده خودش نمیتونه محاسبه کنه ۱۰ دی شروع پریودش بوده و ۱۶ دی پایان پریودش با همسرش ۲ بهمن رابطه داشته مطمئنه ک همسرش مایع منی رو بیرون خالی کرده ولی موقع شستن نمیدونه چیزی با دستش وارد واژنش شده یا ن بعد ۱۱ این ماه پریود شده تا ۱۷ بهمن امروز حالت تهوع داره امکانش هست باردار باشه یا توهم میزنه؟

ی صلوات میفرستی برای رسیدن به حاجتم♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باردار نیست

منم بهش میگم اصلا باشی ام که همون دوهفته‌ی اول معلوم نمیشه تازه ۱۰روز بعد رابطه ام پریود شدی اما میترسه از حالت تهوع‌هاش

ن  حتی ۱درصد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم بهش میگم اصلا باشی ام که همون دوهفته‌ی اول معلوم نمیشه تازه ۱۰روز بعد رابطه ام پریود شدی اما میت ...

اره بابا انقد زود نشون نمیده که

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
خونریزیش دقیقا مثل همیشه بوده فقط هیچوقت تهوع نمیگرفت از امروز گرفته

عزیزم شاید مریض شدن سرماخورده 

حتما دوستت نامزده درسته 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه. حالت تهوع که هنیشه مربوط به بارداری نمیشه. وقیم پریود شده دیگه از چی می‌ترسه؟ 

آخه هیچوقت حالت تهوع نمیگرفت این ماه ک اینجوری شده تهوع گرفته دیدی برای بعضیا اولین ماه بارداری ام پریود میشن میگن شاید اولین ماهه شدم ولی پریودش مثل همیشه بوده کم نشده خونریزیش