عشق_جان مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 عنوان طلاق با بچه ٢٠ ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 35 پست سلام من ٢٥ سالمه پسرم ٢٠ ماهشهامروز تصميممو گرفتمو اومدم از خونه بيرون پسرمو برد خونه باباش . بچه ها كسي اينجا جدا شده؟ ميگه پسرمو ديگه نميذاره ببينم تا منو يادش بره 😢 ميتونه يعني؟ ميگه خونه اجاره ميكنم با بچه زندگي كنين طلاقم نگير اگه گرفتي بچرو ازت ميگيرم .كسايي ك تجربه دارن كمك بدن ممنون انگار كه نيستي چو هستي خوش باش 1399/11/18 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افریده عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 536 دوستان منم وقتي بچه دار شدم خوش خوشانم بود اين روزو اگه ميديدم ازدواج نميكردم دليل جدايي سردي ... پس چرا میخواد تو خونه جدا نگه ات داره؟ اگه نمی خواد خب طلاق بگیره این اداها چیه
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 الان یه سریا میان میگن چرا بچه دار شدی اگه مشکل داشتید خب شاید از اول مشکل نداشتن،شاید به اجبار بچه ... دقيقا 😢 امروز اولين روزيه بچمو نديدم اما از بس بهم توهين شده دارم خودمو محكم حفظ ميكنم هي به خودم ميگم مياره ميده انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1739 پس چرا میگه طلاق نگیرجدا زندگی کنه اون بره دنبال عشق و حالش بعد تو بلاتکلیف
نااریناا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 20018 ميدونم با منه اما با دعوا و دادو بيدادو تهديد چي جلوی قانون که نمیتونن وایسن خیلی بیجا کردن
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1739 دقيقا 😢 امروز اولين روزيه بچمو نديدم اما از بس بهم توهين شده دارم خودمو محكم حفظ ميكنم هي به خودم م ... شیر میخوره هنوز
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 پس چرا میخواد تو خونه جدا نگه ات داره؟ اگه نمی خواد خب طلاق بگیره این اداها چیه ميگه طلاق نگير اگه بچرو ميخواي جدا با بچه خرجتونم ميدم زندگي كن اگه طلاق ميخواي بچرو بده مهرتم بگير برو انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 حق طلاق با توعه؟ فکر نکنم بتونه چون دادگاه یه روزی رو اختصاص میده به مادر برای دیدن بچه نه با من نيست انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 چرا میخواین جدا بشین؟ خیانت؟ نههههسرديم باهم انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
افریده عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 536 ميگه طلاق نگير اگه بچرو ميخواي جدا با بچه خرجتونم ميدم زندگي كن اگه طلاق ميخواي بچرو بده مهرت ... عجب عوضی هست فعلا مقاومت کن ببین چی میشه آخرش ولی من جای تو بودم جدا زندگی میکردم کم کم خودش میآمد سراغت که طلاقت بده
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 دلیل جدایی چیه؟اگه راه داره درستش کنید نمیشه درستش کنید واز نو بسازید ،نمیشه گذشته رو فراموش ... من صد بار گفتمولي خودش ميگه نميتونه فيلم بازي كنه انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 39930 دقيقا 😢 امروز اولين روزيه بچمو نديدم اما از بس بهم توهين شده دارم خودمو محكم حفظ ميكنم هي به خودم م ... عزیزم💔😔انشالله درست میشه ،میدونه به بچه وابسته ای داره ازنقطه ضعفت سواستفاده میکنهازنظر قانونی بچه تا هفت سال با مادرشه،توکلت به خدا باشه برا آرامش دلت صلوات میفرستم ،انشالله آرامش وخوشی سهم دلت باشه
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 39930 من صد بار گفتم ولي خودش ميگه نميتونه فيلم بازي كنه پس اگه نمیتونه ،مثل آدم بیاد توافق کنه وجدا شید،چرا بچه رو اذیت میکنه
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 عجب عوضی هست فعلا مقاومت کن ببین چی میشه آخرش ولی من جای تو بودم جدا زندگی میکردم کم کم خودش میآمد ... اخه با الان چه فرقي داره؟؟؟ يعني اون شوهرمه ديگه نميدونم چرا اين درخواستو داده شايد ميترسه من مرد بيارم خونه؟؟؟؟ انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 نهههه سرديم باهم عزیزم خب یه مدت حرفشو گوش بده به مدت یه ماه از هم جدا زندگی کنین شاید دلتون برای هم تنگ شد مشاوره برین گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 عزیزم💔😔 انشالله درست میشه ،میدونه به بچه وابسته ای داره ازنقطه ضعفت سواستفاده میکنه ازنظر قانونی ... خيلي ممنونم ♥️اره امروز ميگفت نبيننتت يادش ميره كم كم تورو براش راحترهميترسه من بشينم با حرف زدن باباشو از چشمش بندازم انگار كه نيستي چو هستي خوش باش