2777
2789
عنوان

طلاق با بچه ٢٠ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 35 پست
دوستان منم وقتي بچه دار شدم خوش خوشانم بود اين روزو اگه ميديدم ازدواج نميكردم  دليل جدايي سردي ...

پس چرا میخواد تو خونه جدا نگه ات داره؟ اگه نمی خواد خب طلاق بگیره این اداها چیه

الان یه سریا میان میگن چرا بچه دار شدی اگه مشکل داشتید خب شاید از اول مشکل نداشتن،شاید به اجبار بچه ...

دقيقا 😢 امروز اولين روزيه بچمو نديدم اما از بس بهم توهين شده دارم خودمو محكم حفظ ميكنم هي به خودم ميگم مياره ميده 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا میخواد تو خونه جدا نگه ات داره؟ اگه نمی خواد خب طلاق بگیره این اداها چیه

ميگه طلاق نگير اگه بچرو ميخواي جدا با بچه خرجتونم ميدم زندگي كن 

اگه طلاق ميخواي بچرو بده مهرتم بگير برو

ميگه طلاق نگير اگه بچرو ميخواي جدا با بچه خرجتونم ميدم زندگي كن  اگه طلاق ميخواي بچرو بده مهرت ...

عجب عوضی هست فعلا مقاومت کن ببین چی میشه آخرش ولی من جای تو بودم جدا زندگی میکردم کم کم خودش می‌آمد سراغت که طلاقت بده

دلیل جدایی چیه؟اگه راه داره درستش کنید  نمیشه درستش کنید واز نو بسازید ،نمیشه گذشته رو فراموش ...

من صد بار گفتم

ولي خودش ميگه نميتونه فيلم بازي كنه 

دقيقا 😢 امروز اولين روزيه بچمو نديدم اما از بس بهم توهين شده دارم خودمو محكم حفظ ميكنم هي به خودم م ...

عزیزم💔😔

انشالله درست میشه ،میدونه به بچه وابسته ای داره ازنقطه ضعفت سواستفاده میکنه

ازنظر قانونی بچه تا هفت سال با مادرشه،توکلت به خدا باشه 

برا آرامش دلت صلوات میفرستم ،انشالله آرامش وخوشی سهم دلت باشه 

عجب عوضی هست فعلا مقاومت کن ببین چی میشه آخرش ولی من جای تو بودم جدا زندگی میکردم کم کم خودش می‌آمد ...

اخه با الان چه فرقي داره؟؟؟ يعني اون شوهرمه ديگه 

نميدونم چرا اين درخواستو داده شايد ميترسه من مرد بيارم خونه؟؟؟؟ 

نهههه سرديم باهم

عزیزم خب یه مدت حرفشو گوش بده به مدت یه ماه از هم جدا زندگی کنین شاید دلتون برای هم تنگ شد 

مشاوره برین 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم💔😔 انشالله درست میشه ،میدونه به بچه وابسته ای داره ازنقطه ضعفت سواستفاده میکنه ازنظر قانونی ...

خيلي ممنونم 

♥️

اره امروز ميگفت نبيننتت يادش ميره كم كم تورو  براش راحتره

ميترسه من بشينم با حرف زدن باباشو از چشمش بندازم