2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه کنکور

205 بازدید | 31 پست

با کلی امید رفتم مدرسه انتخاب رشته کنم ولی تو استان خودمون احتمالش زرده گفتم جاهای دیگه رو بزنیم چون دیدم با رتبه دو برابر من قبول شدن مامانم گفت نه میری میمیری چه کاریه اینجا قبول میشی برو یکی نیس بگه من پیام نور نمی خوام

رفتیم پیش مامان بزرگم اون شروع کرد دختر فامیلمون رفت فاحشه شد برگشت تو هم برو یکی نیس بگه زن حسابی فاحشه شدن شهر خاصی میخواد ول نمی کنن دلم میخواد خودم اعدام کنم خفه شم تموم شه تا کجا حرص بخورم ولی یه چیزی بگم من که زورم به مادر خودم نرسید ولی شما بچه هاتون محدود نکنید ادم اگه واقعا کسی رو دوس داشته باشه به نفعش باشه اجازه میده بره درغیر این صورت خودش دوس داره و لطفا لطفا بهتون التماس میکنم اگه این کار کردید اسم خودتون نذارید مادر فلسفه مادر بودن زیر سوال نبرید ممنون🌹🩵

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

از کسی که تجربه تحصیل تو شهر دیگه رو داره بهت نصیحت اگه شهرخودت دانشگاه خوبی داره برو اونجا سخته زند ...

یعنی نرم رشته ای که خودم دوس دارم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی نرم رشته ای که خودم دوس دارم

رشته ایی که خودت دوست داری بهتره 

اگه پزشکی باشه ۷ سال اذیتی

اگه پیرا باشه ۴ سال

ولی دیگه حسرت و پشیمونی نداری

خانواده یکجایی قراره اذش رکب بخوری

بالاخره یک روز بهت میگن اگه فلان رشته رو دوست داشتی میرفتی کسی به زور نگهت نداشته بود

هعی منم بخاطر اجازه ندادن شهر دور بزنم دارم پیام نور میخونم نمیبخشمشون💔💔

حسابداری دولتی قبول میشم شهر خودمون برم

انسانی هستم

رشته ایی که خودت دوست داری بهتره اگه پزشکی باشه ۷ سال اذیتیاگه پیرا باشه ۴ سالولی دیگه حسرت و پشیمون ...

میدونی اره قراره بگن کسی زورت نکرده بود

ولی بازم دوری از خانواده اذیتت میکنهولی از طرف دیگه ازادی قرار نیست به همه جواب بدی که کجا میری با ک ...

خب چرا تماس تصویری میگیرم خوب بخونم تابستون برمی گردم ۶ماه بعد هم به عنوان مهمان میام شهر خودم

شهری که بری میکشنت با احتمال ۲۰ درصد کمتر فقط شهر های بلوچستانهنا امن تر و بکش بکش تر از بلوچستان دی ...

نه اونجا رو نمیخوام دیگه

ولی اونجا هم من نمیکشن از بس که بدی کردن بلد نیستم برا چی باید بکشن ولی ای کاش بکشن این چه زندگی هس من دارم

ولی بازم فکرشو بکن اگه بری تو شهر محروم ۷ سال برای درس اونم سمت بل چستان و سیستان اگه باشه اذیت میشی ...

اصلا اونجا رو نزدم 

خب چرا تماس تصویری میگیرم خوب بخونم تابستون برمی گردم ۶ماه بعد هم به عنوان مهمان میام شهر خودم

دقیقا قرار نیست کل سال عمرتو اونجا باشی

فقط مگر رشتت طرح داشته باشه

یا بعضی رشته ها هست امکان انتقالی داره