2777
2789
عنوان

طلاق با بچه ٢٠ ماهه

844 بازدید | 35 پست

سلام من ٢٥ سالمه پسرم ٢٠ ماهشه

امروز تصميممو گرفتمو اومدم از خونه بيرون پسرمو برد خونه باباش . بچه ها كسي اينجا جدا شده؟ ميگه پسرمو ديگه نميذاره ببينم تا منو يادش بره 😢 ميتونه يعني؟ ميگه خونه اجاره ميكنم با بچه زندگي كنين طلاقم نگير اگه گرفتي بچرو ازت ميگيرم .كسايي ك تجربه دارن كمك بدن ممنون

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق با توعه؟

فکر نکنم بتونه 

چون دادگاه یه روزی رو اختصاص میده به مادر برای دیدن بچه

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

عزیزم بچه کلن تا۷سال بامادر

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

الان یه سریا میان میگن چرا بچه دار شدی اگه مشکل داشتید

خب شاید از اول مشکل نداشتن،شاید به اجبار بچه دار شده

مرهم نیستید ،نمک رو زخم هم نباشید

گاهی زندگی خیلی خوبه،یه مرتبه ورق برمیگرده وادم میمونه ،بعد به مشکل بر میخوره وبرای چی برای چی ها فایده نداره 

دوستان منم وقتي بچه دار شدم خوش خوشانم بود اين روزو اگه ميديدم ازدواج نميكردم 

دليل جدايي سردي شوهرمه و اخلاقش ميگه منو نميخواد اصلا باهم بيرونم نميريم چه برسه س ك س 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش