امروز 24 روزه که با شوهرم دعوا کردم اومدم خونه پدرم توی این مدت خیلی اتفاق ها افتاد اما هیچ واکنشی از شوهرم ندیدم. میخوام برگردم خونه صبح به شوهرم گفتم گفت برای چی میخوای برگردی؟ البته با داد و بیداد. اما بعد از ی ساعت برای ی موضوع دیگه که بهش زنگ زدم با نرمی حرف زد یعنی داد و بیداد نکرد. به نظرتون چرا اینکارو میکنه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زندگیمو دوست دارم و تنها مشکلمون هم به خاطر مادرشه. من میخواستم به گوش مادرش و خودش برسه که از رفتارهاشون ناراحتم که رسوندم. شوهرمم اصلا حرف از جدایی نمیزنه.
چرا رفتی که حالا برگردی.. مشکل حل شده یعنی؟؟؟؟ دخترای من وقتی از خونتون برید که قصد برگشتن ندارین. چ ...
مشکل من اینه مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه و شوهرم این اواخر خیلی گزارش بهش میداد. اما هردو اصلا قبول نمیکنن که اینکارو میکنن. من وقتی دعوامون شده به حرفهامو زدم و گفتم که حواسشو جمع کنه شوهرمم توی این مدت خیلی اذیت شد.
اگر مشکل بین اون حل شده و اون زنگ زده که برگردی آره وگرنه نه چون احترام خودت میاد پایین
نه اون زنگ نزده اما مامانم میگه هر چی اینطوری دوری سکوت بینتون ادامه پیدا کنه هیچ مشکلی حل نمیشه اما اگر توی خونه باشی و قهر باشی باهاش بالاخره مجبور میشه حرف بزنه و مشکل رو حل کنه
نه اون زنگ نزده اما مامانم میگه هر چی اینطوری دوری سکوت بینتون ادامه پیدا کنه هیچ مشکلی حل نمیشه اما ...
میدوتم شرایطت سخت بود اذیت شدی ولی مشکلت اونقدر حاد نبود که بخاطرش زندگیت ول کنی. الانم خودت برگردی ممکنه از این بعد بدتر کنن بگن میخاس نیای. به نظرم با یه مشاور کاربلد حرف بزن راه درست بهت بگه
میدوتم شرایطت سخت بود اذیت شدی ولی مشکلت اونقدر حاد نبود که بخاطرش زندگیت ول کنی. الانم خودت برگردی ...
شوهر من خیلی مغروره ولی منم تا الان هیجوقت اینطوری از خونه نرفته بودم. من به شوهرم گفته بودم که باید باهم بریم مشاوره که قبول نکرد الان هم از هفته پیش بهش گفتم تنها شرطم برای زندگی اینه که بیای مشاوره. اما وقتی ما باهم قهریم و هیچ رابطه ای نداریم نمیشه که بریم پیش مشاور