2777
2789
عنوان

طلاق با بچه ٢٠ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتیمیگه حدا زندگی کن یعنی دوست داره نمیخواد بری زن یکی دیگه بشی 

یعنی هنوزم جای امید هست 

باهم مشاوره برین 

ترجیحا مشاور خانوم سن بالا که باتجربه باشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم خب یه مدت حرفشو گوش بده به مدت یه ماه از هم جدا زندگی کنین شاید دلتون برای هم تنگ شد  مش ...

امروز قرار بود بعد از ١ سال باهم بريم بيرون 

صبح گفت وقتي از من بدش مياد چرا بايد باهام بره بيرون منم گفتم ما بچه نيستيم بيا اگه حست اينه جدا شيم بچرو برد گفت وسايلتو جمع كن شرايطشم گفت رفت

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
امروز قرار بود بعد از ١ سال باهم بريم بيرون  صبح گفت وقتي از من بدش مياد چرا بايد باهام بره بي ...

پس پدرشو درار مهرتو بگیر طلاقم بگیر بچه تا هفت سال با توعه بعدش هیچ غلطی نمیتونه بکنه بچه بزرگ میشه اذیتش میکنخ بازم میده ب خودت

زنگ بزن بگو بچه رو‌نیاری ازت شکایت میکنم 

مطمئنی کسی تو زندگیش‌نیست؟ از اولم دوست نداشت؟ 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩