2777
2789
عنوان

دیگه به امیدی به این که بتونم ازدواج کنم ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10006 بازدید | 72 پست

یه اپلیکیشن هست اگه اشتباه نکنم آدم و حوا فک میکنم مذهبی بودن برای واسطه ازدواج از بازار بریزید یه نگاه بهش بکنید

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
یه اپلیکیشن هست اگه اشتباه نکنم آدم و حوا فک میکنم مذهبی بودن برای واسطه ازدواج از بازار بریزید یه ن ...

سلام خوبی؟ 

شما رو یادمِ از چند سال قبل. ختم برداشته بودیم.

گلگلی جان شما ازدواج کردی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟  شما رو یادمِ از چند سال قبل. ختم برداشته بودیم. گلگلی جان شما ازدواج کردی؟

سلام عزیزم ممنون توخوبی؟

نه منم هنوز ازدواج نکردم 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سلام عزیزم ممنون توخوبی؟ نه منم هنوز ازدواج نکردم 

ان شاالله به زودی ازدواج کنی با یه آقای از همه نظر عالی و دلت شاد بشه🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاالله به زودی ازدواج کنی با یه آقای از همه نظر عالی و دلت شاد بشه🌹

انشاالله 🌷انشاالله توام به زودی زود حاجتت بگیری ❤🙏

راحیل جان این همه راه رفتی یکبار هم کلاس های سوده هروی رو امتحان کن فوق العادست. 

میفهمی که برای ازدواج خوب سن یه عدده توی نت سرچ کن موسسه ی زندگی سالم.   توی اینستا هم پیج دارن @zendegie_saleem  برو دستاورد های صدها دختر رو بخون که چه معجزاتی براشون شد وقتی که تمرین کردن

مطمعنم شما میتونین حاجت تون رو از حضرت عباس ع بخواین.ولی باید ایمان داشته باشین

از حضرت عباس ع بخواین

ایشون باب الحواعجن و حاجت شمارو به خدا میگن و حتما حاجت روا میشین.حضرت رو بین خودتون و خداتون واسطه قرار بدین و ازشون بخواین پیش خدا برای شما واسطه گری کنند

به تاپیک حاجت روا  و باب الحواعجم سر بزن

تو تاپیک باب الحواعجم ادرس یه تاپیک دیگه هست که مربوط ب حضرت عباسه و کلی ازشون حاجت گرفتن برا ازدواج بارداری تحصیل شفا مریضی و...

و اینکه تو تاپیک حاجت دارا هم از حاجت گرفتن خودم گفتم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6486351/باب-الحواحج-ع

و این ادرس دومین تاپیکی که گفتم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6518537/حاجت-دارا

نوحه عمو عباس از علی عبد مالکی رو هم دانلود کنین .عالیه❤

کپی شده است این متن از نی نی سایت"

پرگل23

تعداد پست: 8003

من نمیدونم چرا تا حالا ازدواج نکردی، چه مشکلی وجود داره، لازم هم نیس من بدونم، اما همین الان بلند شو برو یه گوشه خلوت بشین و سفره دلتو برای امام زمان و عمو جانشون باز کن، همه چیز همه چیز رو بگو، از خودشون بخواه، هرچی توی این شبها برامون مقدر بشه باید به امضای امام زمان و مادرشون حضرت زهرا برسه، بخواه که ازدواجت رو امضا کنن. مطمئن باش تا بهمون اجازه ندن، حتی نمیتونیم الف اسم یه امام رو بیاریم. میگن هرموقع که به دلتون افتاد به یه امامی سلام بدید، یعنی اول اون امام بهتون سلام کردند و در واثع شما دارید جواب سلامشون رو میدید. یه بار یکی متوسل به امام زمان میشهو وقتی حاجت نمیگیره، میگه آقا دیگه اسمتون رو نمیارم، شب امام رو توی خواب میبینه که بهش میگن اول ما بودیم که دیگه اسمت رو نیوردیم، ما نخواستیم که اسممون رو دیگه بیاری.. همین که هنوز میتونی در این خونه بیای و در بزنی، یعنی امیدی هست، یعنی میخوان جوابتو بدن. شک نکن.