2777
2789
عنوان

دیگه به امیدی به این که بتونم ازدواج کنم ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10006 بازدید | 72 پست

سلام عزیز خواهر

اولا امیدت به خدای قادر مطلق باشه...

ثانیا به ظهور ان شاء الله قریب الوقوع صاحبمون....

ثالثا میتونی از معرف ها و واسطه های ازدواج کمک بگیری خیلی زیادن مثلا موسسه احیاگران سنت نبوی، اپلیکیشن آدم و حوا، موسسه راه روشن، کانال ازدواج طلاب و متدینین، همسان گزینی موسسه تبیان، نهاد رهبری در دانشگاه ها، خشت اول تو مشهد، پیوند توحیدی مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت و.... حتی معرف های مستقلی هم هستن که خودجوش دارن تو این زمینه کار میکنن شاید بتونی تو مساجد و جاهای دیگه پیداشون کنی....

امیدت رو ار بنده قطع و به خدا وصل کن عزیر خواهر برا منم دعا کن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحیل جان سلام عزیزم

من سالهاست سر میزنم نی نی سایت ولی هیچوقت عضو نشدم، الان تاپیکت رو خوندم و فقط به خاطر پست گذاشتن برات عضو شدم عزیزم😊

ببین اول اینکه توکلت رو به خدا از دست نده، دوم توی همدم حتما ثبتنام کن که روزبروز تو کل کشور داره اعضاش بیشتر میشه و رده ی سنی خیلی وسیعی رو دربرمیگیره.

اگر تهران هستی بهم بگو یه راه دیگم هست میگم بهت.

انشاالله خدا به حق فاطمه زهرا (س) حاجتتو بده و یه بخت خوب نصیبت کنه.

هرچی میخوای فقط از خدا بخواه...
سلام گلم. مجردم هنوز☹

راحیل جان اینو یه خانم تو نی نی سایت نوشته کپی پیست میکنم 

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍

سلام گلم. مجردم هنوز☹

راحیل جان سوره بقره و نماز حضرت فاطمه سلام الله علیها که دو رکعت هست... رکعت اول صد قدر و رکعت دوم صد توحید داره امتحان کردی؟؟ درکنارش ذکر یونسیه بخونی عالیه