2777
2789
عنوان

دوستان برای گرانی برنج چه تدابیری به فکرتون میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 127 پست
پس چی بخوریم سیر بشیم؟! من برنج نخورم معده ام همش ضعف میزنه😢😢

منم نمیتونم حتما برنج میخورم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قُوشتلی قاطی برنج کن اینطوریه که رشته های قهوه ای هست با برنجه نمیدونم گلتن داره یا نه رشته آش تفت د ...

فدای اون قوشتلی گفتنت 😍

خدا بیامرزه مامان بزرگم وقتی مهمان داشت قوشتلی میزد برنجش برکت میکرد 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

برنج و نون بخور یا پلو مخلوط مثلا داخلش هویج رنده کن با کمی شوید خیلی خوشمزه میشه

آره خیلی خوبه تو سبزیجات هم هویج و شوید از همه بیشتر بهم میسازه ولی متاسفانه حبوبات اذیتم میکنه،اگه مشکل نداشتم لوبیا پلو عدس پلو،ماش پلو،باقالی پلو هم خیلی خوب بودن اینجوری میشه نصف حبوبات بریزی نصف برنج

ببین من یه روزایی که تنبلی میکردم برنج درست کنم مثلا میخواستم قورمه سبزی رو با پلو قاطی کنم و برنج ک ...

آره واقعا خیلی خوشمزه است قبلا درست کردم ولی متاسفانه گندم با معده من سازگار نیست😔

چندتا راهکار دارم برات:۱. اینکه به نمایندگی طب اسلامی تبریزیان تو شهر خودتون مراجعه کن و ان شاءالله ...

شما دیدین کسی رو که با طب اسلامی روده تحریک پذیرش درمان بشه؟چون من شنیدم این بیماری که نام قدیمیش بیماری قولنجه و ابو علی سینا هم همین مشکل رو داشت و نتونست درمانش کنه

ما از درود برنج میخریم.سال پیش کیلویی ۹۰ خریدیم امسال کیلویی ۲۵۰.ما هم همش برنج میخوریم خیلی مصرفمون ...

قبلاً شنیده بودم اون سمتا قیمت برنج مناسبتره ولی متاسفانه مسیرش دوره بهمون