عزیزم چله ی زیارت عاشورا حق شناس بگیر رد خور نداره
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم واستون قابل باور هست یا نه ولی نشده، واقعا نشده
یکم بیشتر توضیح بده یعنی چی نشده؟ به کسی سپردی معرفیت کنن؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
برداشتم، نشد نمیگم چند تا که کسی این پست رو خوند ناامید نشه از چله برداشتن
کدوم شهری عزیزم
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
برداشتم، نشد نمیگم چند تا که کسی این پست رو خوند ناامید نشه از چله برداشتن
عزیزم صبر داشته باش ان شالله بهترینا در انتظارته
یکی تو همین سایت نوشته بود هرکی چهل روز روزی یدونه سوره ی یس بخونه و ثوابشو به اقا امام زمان هدیه کنه بختش باز میشه میگفت خودش و یکی از دوستاش انجام دادن و ازدواج کردن اینو هم امتحان کن گلم
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
بله به معرف سپردم. خب خودمم دانشگاه رفتم، سرکار رفتم، مسجد و روضه و... بودم موردم هم معرفی کردن از ...
خب چرا بهم خورده اینطور ک تو میگی مورد زیاد داشتی رد کردی همرو؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
شهرم رو نمیتونم بگم چون ممکن شناخته بشم. میخوام اینجا راحت درددل کنم
خب گفتم اگه مثلا اطراف مشهد باشی مامانم معرف ازدواجند
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نه همش هم از طرف من نبوده اکثرا دوطرفه بوده که نخواستن و نخواستم چند نفر بودن که میخواستن. که ...
قانون جذبم امتحان کن
خودت با کسی اشنا نشدی ؟ مثلا عاشق هم بشید جدا از این سنتی ها ، اخه چندین ساله اکثر ازدواج ها رو آشنایی خودشونه خیلی سنتی و معرفی کم تر شده به نسبت گذشته