2777
2789
عنوان

دیگه به امیدی به این که بتونم ازدواج کنم ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10006 بازدید | 72 پست
سلام. بله

راحیل جان ازدواجت سنتی بود ؟  چله یا دعایی انجام دادی بگو ؟‌‌‌باعث انگیزه بشی منم ۳۲ خیلی ناراحتم قسمتم نمیشه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی خوشحال شدم بالاخره ختم ها و دعاها ادمو دست خالی نمی‌ذاره راضی هستی؟

سلام ممنونم. شوهرمو دوست دارم ولی اون...

دلم نمیخواد اینجا چیزی بنویسم که کسی ناامید بشه😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام ممنونم. شوهرمو دوست دارم ولی اون... دلم نمیخواد اینجا چیزی بنویسم که کسی ناامید بشه😔

برای حل مشکلات دوباره دست به دعا و ختم بردار شاید مشکلات هست چون خدا می‌خواسته باشی و بخونیش و از توسل و دعا دست برنداری...مشکل مهر و محبته مزمل بخون تو خونه ات هر روز بقره و صافات رو حتما پخش کن و نیست از بین رفتن هر سحر و جادو چشم و حسد و سیاهی و بستگی و مهر و محبت و عشق باشه به نیت ثواب نذاری این نیست ها رو کن و اگه وقت هست زاریات و مزمل و طلاق و انشراح هم بذار پخش شه و شبها واقعه بخون...نماز شب هم که ادمو خیلی عزیز می‌کنه...غسل به نیابت از  آویس قرنی به نیت عزیز شدن پیش همسر

سلام ممنونم. شوهرمو دوست دارم ولی اون... دلم نمیخواد اینجا چیزی بنویسم که کسی ناامید بشه😔

نا امید نشو شروع کن هر کار میتونی بکن تا ده شب شبی ۱۰۰فلق و ۱۰۰ناس بخون که هرچی چشم و نحسی و سحر و جادو هست از بین بره و بعد از اون بعده هر نماز سهبار هرکدوم به نیت حفظ از این موارد...یس به نیت حضرت زهرا بخون که عشقی مثل عشق خودشون نصیبتون کنن

خودتو دوست داشته باش از عمق دل شاد باش و انرژیت رو با حال خوب و دعا و توسل ببر بالا مطمئن باش عاشقت میشه انرژی زنانه آن رو تقویت کن در موردش سرچ کن..کلا انرژی و فرکانست رو با هرچی میتونی بیشتر با دعا و همنشینی با اهل بیت ببر بالا

عزیزم این کانال توی ایتا هست که ذکر و ختم قرآنی میده عضو شو انشاء الله که حل میشه . اگر دوست داشتی برای منم دعا کن.  

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ضمنا همیشه یادت باشه هیچ وقت هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نخای خدا اونقدر مهربونه که خواستتو اجابت میکنه ولی بعدش شاید خودت پشیمون شی