2777
2789
عنوان

میشه بگین من با مادرشوهرم چه کنم ...

1144 بازدید | 52 پست

من و شوهرم مغازه داریم 

مادرشوهرم هرروووووز عادتش شده میاد مغازه ما ...

یعنی امروز ک جمعه بوده و تعطیل بودیم زنگ زده بیاین دنبالم بریم مغازه 🙄😶😶

پدرشوهرم فوت کرده ، بردارشوهرم با زن و بچه هاش طبقه بالای خ مادرشوهرم هستن ،،، ولی یکسره مغازه ماست .... و اصلا درک درستی نداره ازاینکه پسرش ازدواج کرده و زن داره ، همونطور مثله دوران مجردی از شوهرم توقع داره ....

راهنمایی کنین چیکار کنم ،،، خیلی رو اعصابمه 

یعنی کلا اعصابم خورد هست نمیتونم دیگهههههه هرروز ببینمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد مغازه بگو حالا مامان جون شما اومدین ما بریم 😂 مغازه بده دستش برید پی حال خودتون والاااااا 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

عزیزم منم اوایل ازدواجم حسم به مادرشوهرم همین بود اما الان ک خودم دوتا پسر دارم کاملا بهش حق میدم و از خودم نسبت به حسم خجالت میکشم 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
عزیزم منم اوایل ازدواجم حسم به مادرشوهرم همین بود اما الان ک خودم دوتا پسر دارم کاملا بهش حق میدم و ...

من با دیدن این چیزها به شوهرم میگم وقتی پسرم زن گرفت نه خونش میرم نه زیاد خونم بیاد من اصلا حوصله خاله زنک بازی ندارم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
فرداش دوباره اونجاس 

به نظرم حساس شدی

خب اصلا بیاد مغازه

خونه نیست که بگی باهم تنهاییم و خصوصی داریم تو مغازه همه شئونات رعایت میشه

اونم میاد حوصله اش سر نره

گاهی حال نداری بگو براتون میوه بیاره

یه لقمه بیاره

بهتون برسه

من بودم کلی خوشحال هم میشدم که بیاد