به نظرم بهترین سن برای بچه دار شدن ۲۵سالگیه ،دوسه سال بعدشم یک بچه ی دیگه بیاد که اولی تنها نباشه یعنی تا ۳۰سالگی دیگه پرونده ی بچه دار شدن رو ببندی و دیگه تمرکزت رو بزاری رو بقیه زندگی،من متاسفانه بخاطر درسم و شرایط کاریم دیر بچه دار شدم ۲۹سالگیم بچه اولم به دنیا اومد و الان که ۳۰ سالمه و بچه م ۱.۵سالشه واقعا میبینم حوصله م کمه ،تازه باید یک بچه دیگه هم بیارم🥲پشیمونم که زود بچه دار نشدم
عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
هروقت که از هر نظر آماده و بالغ بودی چه روحی . چه جسمی . چه مالی . چه عاطفی . چه روابط خودت و همسرت ...
عزیزم شرایط روحی هیچ وقت صد درصد فراهم نمیشه منتظر اون روز نباشید،من که از نظر خودم تو بهترین شرایط و امادگی کامل بچه دار شدم باز الان میبینم که چققدر سخته خیلی چیزا رو تا تو موقعیتش قرار نگیری نمیتونی درک کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایط مالی خیلی مهمه ولی اینکه جوون باشی و حوصله و توان بچه داری داشته باشی به همون اندازه مهمه
جوون باشی ولی شرایط مالیت خوب نباشه اعصاب و حوصلتم میره تجربه شخصی خودم اینو میگه و دیدم خیلیارو تو سن ۲۲ سالگی اعصاب زیر صفر چون مشکلات مالی داغونشون کرده
حول و حوش ۳۰ خوبه.قبلش درگیر کار و درسه ادم بعدشم درگیر بی حوصلگی.هرچند با شرایط فعلی کشور زمان درست ...
منم همین فکرو میکردم،ولی الان میگم کاش زودتر بچه دار میشدم چون بالاخره درسم رو با وجود بچه هم میخوندم کارم و هم به هر نحوی انجام میدادم ولی فرصت بچه دار شدن وقتی از بین بره دیگه قابل برگشت نیست
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱