2777
2789
عنوان

میشه بگین من با مادرشوهرم چه کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 52 پست
لباس

حالا سر در میاره برای فروش ؟ یانه فقط اونجا میشینه .

اینقدر بدم میاد میرم تو مغازه هایی که خانوادگی اونجا نشستند و همه نظر میدن این بهت میاد و اون بهت میاد .

همه به ادم نگاه میکنند .به شوهرت بگو چند نفر اینجور بهم گفتند و حس خوبی نمیده چند نفر اینجا جمع باشیم .

حالا سر در میاره برای فروش ؟ یانه فقط اونجا میشینه . اینقدر بدم میاد میرم تو مغازه هایی که خانوادگی ...

ن بابا واس کار ک نمیاد ، فقط میاد واسه بیرون بیاد

شوهرم میگه هرکی ناراحته نیاد ،، کلا نمیشه درباره مادرش باهاش حرف زد .‌‌ ..‌ شازده خانوم هستن از نظر شوهرم ..‌

کلافه م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا ببخشید پسرشه ها.نمیدونم بچه داری یا نه.وابستگی مادر خیلی شدیده نسبت به بچش.حالا چون پسرش زن گ ...

بچه دارم چطور مادر از دخترش میگذره اونم از پسرش بگذره بعدم ترک دائم ک نیست آویزون نشه خیلی منطقیه وگرنه دیگران مجبورن تو دلشون هی بگن کی میمیری راحت شم!!! بعضی مادرا بچشون تا مجرده آدم حسابش نمیکنن تا داماد میشه یادشون میفته چقدر دوسش داشتن... خدا به داد عروس شما برسه مشخصه از اون مادرشوهرایید... 🙄🙄🙄🙄

مادر شوهرت میاد مغازه وامیسته یا جنس یا خوراکی هم‌برمیدارع؟

میاد هرچی دوس داره برمیداره بعضی وقتا حساب میکنه بعضی وقتا نمیکنه ... نمیاد ک کار کنه ،، میاد سوهان روح من باشه ... هرروز بخدا زشته دیگه 

میاد هرچی دوس داره برمیداره بعضی وقتا حساب میکنه بعضی وقتا نمیکنه ... نمیاد ک کار کنه ،، میاد سوهان ...

حالا شما رو نمیشناسم ک بدونم از همون اول نیاید رو بدی خواهر چی شد محترمانه جواب بده اینطور نمیشه تحمل کنی عزیزم

حالا شما رو نمیشناسم ک بدونم از همون اول نیاید رو بدی خواهر چی شد محترمانه جواب بده اینطور نمیشه تحم ...

مشکل شوهرمه ، رو داده ، اونم از رو نمیره ، مراعات نمیکنه... ۱۵ ساله داداشم ازدواج کرده یادم نمیاد هنوز مامانم یکبار بهش زنگ زده باشه بیا منو ببر بیرون ...