2777
2789
عنوان

میشه بگین من با مادرشوهرم چه کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 52 پست
میاد مغازه بگو حالا مامان جون شما اومدین ما بریم 😂 مغازه بده دستش برید پی حال خودتون والاااااا  ...

کاااش ک میشد شوهرم یک مادر ذلیلیه 

شاید منو بزاره مغازه با مادرش بره ، ولی اینکه مادرشو بپیچونه نهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاااش ک میشد شوهرم یک مادر ذلیلیه  شاید منو بزاره مغازه با مادرش بره ، ولی اینکه مادرشو بپیچون ...

خخخخ بزار شوهرت بره بیرون تو هم بپیچون بیا بیرون 

هزار راه هست برای پیچوندن مادر شوهر 

شوخی کردم چاره نداری عزیزم یه مجله بگیر دستت بخون 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
کاااش ک میشد شوهرم یک مادر ذلیلیه  شاید منو بزاره مغازه با مادرش بره ، ولی اینکه مادرشو بپیچون ...

شوهر منم خییییلی مامانیه ما هر دو روز ی بار میریم خونه مادرشوهرم امروز حوصله نداشتم گفتم بمونه فردا بریم حالاشوهرم قهر کرده اخماشو انداخته انگار قتل کردم 

من نمی دونم اینا که از مامانشون سیر نشدن برای چی زن گرفتن

عزیزم منم اوایل ازدواجم حسم به مادرشوهرم همین بود اما الان ک خودم دوتا پسر دارم کاملا بهش حق میدم و ...

شاید منم بچه دار بشم فرق کنم ... ولی روزای خوش زندگیمو الان باید با اعصاب خوردی بگذرونم 

خدا صبرت بده 

و همچنین ب من مادرشوهرم از وقتی ک بچم بدنیا اومده صبح میاد خونم غروب میره نمیدونم چیکارش کنم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
به نظرم حساس شدی خب اصلا بیاد مغازه خونه نیست که بگی باهم تنهاییم و خصوصی داریم تو مغازه همه شئونا ...

عزیزم اگه ی بار دوبار در هفته باشه عیب نداره 

ولی میگم هرروز کارش همینه ، واقعا الان فقط تحمل میکنم ... سختم شده ... خسته م ازش

مادرشوهر من واس خودش غذا درست نمیکنه واسه ما چیزی درست کنه !! 

پسرشو حق مسلم خودش میدونه

بخدا سخته دیدن یکی هرررررووووز 

گناااه ک نکردم عروس شدددم

خدا صبرت بده  و همچنین ب من مادرشوهرم از وقتی ک بچم بدنیا اومده صبح میاد خونم غروب میره نمیدون ...

واقعا چرا؟ مادرشوهر منم همینکارو میکرد میومد مینشست من ازش پزیرایی کنم اینقدر اومد بین ما اختلاف انداخت سرآخر پسرشو برداشت دوتایی رفتن من موندم و یه بچه

بپیچونینش فرار کنین  اه اه 💩 به هرچی مادر شوهر سیریشه مال منم هی تا میریم جایی میره می‌چسبه ب ...

واااا

ببخشید پسرشه ها.نمیدونم بچه داری یا نه.وابستگی مادر خیلی شدیده نسبت به بچش.حالا چون پسرش زن گرفته نمیتونه بچسبه بهش؟

بگووو چجوریه مادرشوهرت اینکه منو دیوونه کردی ،،، ی کاری کرده از زندگی زده شدم شوهرمم فقط مامان مام ...

اسی شوهرت رو کادو کن بفرست خونه مادرش 

مشکلت حل میشه

برو سر مغازه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
شاید منم بچه دار بشم فرق کنم ... ولی روزای خوش زندگیمو الان باید با اعصاب خوردی بگذرونم 

میتونی الانم هم خیلی روزای خوشی داشته باشی فقط با یک طرز فکر عوض کردن برا اون مادرم سخته یهو از بچش بکنه اونم حس بین مادر وپسر، واسه همینه شما فک میکنی مادرشوهرت هنوز فک میکنه شوهرت مجرده

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1