2777
2789
عنوان

میشه بگین من با مادرشوهرم چه کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 52 پست
واقعا چرا؟ مادرشوهر منم همینکارو میکرد میومد مینشست من ازش پزیرایی کنم اینقدر اومد بین ما اختلاف اند ...

نمیدونم واقعا میگه ذوق بچه رو دارم صبح چشاشو باز میکنه میاد از روز اول زایمانم  

منم ب همسرم گفتم ب مادرت بگو من تو خونم احتیاج ب آرامش و آسایش دارم قرار نیست هر روز خونم باشه خیر سرش جوان هم هست نمیدونم چرا درک نمیکنه حالا چشم دیدن منم نداره 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میتونی الانم هم خیلی روزای خوشی داشته باشی فقط با یک طرز فکر عوض کردن برا اون مادرم سخته یهو از بچش ...

فکر کنم اگه شوهرش بهش حق میداد دلگرم میشد راحت تر تحمل میکرد شوهرشم که اونجوری میگه بیشتر اعصابش خورد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه ساختمونید یا نزدیکید به هم دیگه؟؟

ده دقیقه فاصله داریم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
واااا ببخشید پسرشه ها.نمیدونم بچه داری یا نه.وابستگی مادر خیلی شدیده نسبت به بچش.حالا چون پسرش زن گ ...

باید مراعات کنه ، شعور داشته باشه ،، اگه قرار بود بچسبه ک میچسبید دیگه دامادش نمیکرد دختر مردمو بدبخت کنه

ببین یه مدت توهم مثل شوهرت شو از دونظر 

اول اینکه تو هم همراهش باش بذار مادرش بیاد یا اینکه بعضی شبا برو خونه مادرشوهرت بخواب اونو نیار خونت که خوش به حال شوهرت ومادرش میشه میدونی شوهرت میبینه بالاخره بعضی شبا در معذوریته اونجا رابطه نداشته باش شاید یکم رعایت کنه 

دوم ب مادر خودتم همین جور سر بزن بهش ابراز محبت کن تا شوهرت موضوع رو از دید تو هم بتونه ببینه اگ حرفی زد بگو من تازه فهمیدم باید چقدر مادرمو دوست داشته باشمو قدرشو بدونم چون دوست داری با شوهرت باشی ناراحت میشی ی مدت این حس رو کنار بذار تا حساب کار دستش بیاد

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
میتونی الانم هم خیلی روزای خوشی داشته باشی فقط با یک طرز فکر عوض کردن برا اون مادرم سخته یهو از بچش ...

اخه یهو نیست ،،، ما هفت ساله ازدواج کردیم 

خیلی تو فشارم

همه ذهن و مغزمو گرفته ، خستم کردن 

فکر کنم اگه شوهرش بهش حق میداد دلگرم میشد راحت تر تحمل میکرد شوهرشم که اونجوری میگه بیشتر اعصابش خور ...

شوهرمم درک نداره ، طرف مادرش هست ، تازه ب من میگه تو درک نمیکنی ، و از من ناراحتم میشه اگ چیزی بگم

نمیدونم واقعا میگه ذوق بچه رو دارم صبح چشاشو باز میکنه میاد از روز اول زایمانم   منم ب همسرم گ ...

بچه رو بنداز تو بغلش برو کاراتو بکن استراحت کن تا فرار کنه هرچیزی حدی داره گاهی بیاد عیب نداره ولی هر روز درست نیست 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ببین یه مدت توهم مثل شوهرت شو از دونظر  اول اینکه تو هم همراهش باش بذار مادرش بیاد یا اینکه بع ...

اصلا فایده نداره نمیدونم چی تو گوش شوهر من فرو کردن ک اگه ی روز مادرشو نبینه ،یا خدای نکرده رو حرف مادرش حرف بزنه و نه بگه فک میکنه میبرنش جهنم و آتیشش میزنن .... من اگه راهشونو بازتر کنم و بیشتر رو بدم فقط پرروتر میشن ،،، هیچ درکی سر این موضوع وجود نداره ... اصلن نمیفهمن ... من اگه هرروز برم خونه مامانم ، شوهرم حرفی نداره !!!!!! میگه برو سر بزن !!!!!! امتحان کردم