دخترم دو سالو یکماهشه بعشی شبا انقدر گریه میکنه تا خوابش ببره اونم با زور و دعوا،،بچم نوزادیش ارومترین بچه بود الانم تو ساعت روز خوبه ولی همینکه نزدیک خابیدنش میشه اینجوری میشه به هیچی راضی نمیشه بغل نه من نه باباش اروم نمیگیره انقدر گریه میکنه تا به هق ق میوفته بعد میخابه هر چی میخام میدم یه بهوونه دیگه میگیره اصلا خودشم نمیدونه چی میخاد من چند ساله تو شهر غریبم و کلا بچمو تنها بزرگ کردم خیلی الان تو فشارم ...خیلی میترسم چشه اخه!دکترم بردم چکاب شده گفت مشکلی نیس...خیلیم خابش میادا ولی حتما باید گریه کنه تا همین یه مدت پیش قشنگ میومد رو پام میخابید...کمکی دارین هر چی به ذهنتون میرسه بگین امشب کلی گریه کردم😔
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
حتی میخایمم باهاش بازی کنیم مسغولش کنیم بازم بهونه میگیره بیشتر شبا اینجوری میشه...تو روز خوبه....امروز بردمش خانه بازی بیرون که شب اروم بگیره ولی بازم🥺