2777
2789
عنوان

یه مادرم که حالم خیلی داغونه..کسی راه حلی داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست

طبیعیه گاها.چون خوابش میاد ولی کلافه شده اونطوری میکنه و نمیخوادم بخوابه...

نمیدونم روش خوابش تا الان چه جوری بوده..اما قبل ساعت ا‌ون الگوی همیشگی استارت خابو بزن..

مثلا همیشه یازده میحوابیده قبل اینکه بره توی فاز گزیه

تو شرایط خوابشو فراهم کن

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم بچگیاش اینجوری بود از یه ساعت مقرر شروع میکرد به گریه تا تموم شدن اون زمان دکترا گفتن مشکلی نداره اون زمان. ولی الان که بزرگ شد گفتن که مشکل کلیوی داشته از بچگی و احتمالا دلیل گریه هاش همین بوده! 

واقعا خوب شد؟؟چجوری بود دخترت؟

اره خوب شد  میخابید ۱۰ مین بعد بیدار میشد جوری گریه و زاری میکرد ک میگفتی عقرب نیشش زده میاوردش توی سالن  و قران میخوندم و شعر اروم میشد خابش مییرد اگه باز میبردمش تختش همون میشد .

عزیزم شاید چشمش زدید. براش صدقه بده شب اسفند دود کن تو خونه.یه خروسی چیزی قربونی کن صدقه بده.شبها ملاجش رو روغن بنفشه بزن و کمی ماساژ بده.یکم هم گلاب بده بخوره

شربت بی بی اسلیپ هم میتونی امتحان کنی ولی حتما یه چیزیش هست که این کارها رو میکنه یا ترسیده یا چشم خورده یا ...

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

پسر منم سه سالشه با زور می خوابه وقتی خوابشون میاد ولی دارن در مقابل خواب مقاومت میکنن عصبی نق نقو و بهانه گیر و پرخاشگر میشن کاملا طبیعیه من کل چراغا رو خاموش میکنم لالایی میزارم بعد یا تو بغلم ر صندلی متحزک یا تو کالسکه می خواونمش و ظرف ده دقیقه میخوابه قبلشم یه دور گریه میکنه من دعوا نمیکنم کلا سکوت میکنم 

احتمالا اون ساعت از شدت خستگی اینجوری می‌کنه شما سعی کن قبل از ساعت۱۰که به قول خودت به هم می‌ریزه فضای خواب رو آماده کنی کتاب بخوون و کنارش بخواب آروم آروم باهاش حرف بزن که خوابش ببره 

بچه ها اگه خوابشون دیر بشه خیلی سخت میخابن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیزم من همه این دوره هارو گذروندم دخترم ۳ سالشه

نوزادیش ک من یک ساعت خواب اسوده نداشتم از شش ماهگی گریه های بی امون برا دندوناش شرو شد

بعدش انواع و اقسام ویروس ها

ب یک سالگی راه رفتن و ضربه خوردن

بیداری های شبانه

خوردن وحشتناک شیر از شب تا صبح کاااامل دهنش بود

بعد جیغ زدن

بعد پرت کردن

بعد گریه هایی ک اخرش کبود میشه برای اینک کسی اومد خونمون نره حتی مامور گاز و برق

بعد فحاشی

و بازم پرت کردن

و الانم ک ۳ سالشه وحشتناک لجبازی و جیغ

اینا همشون دوره ای هستن و هر دفعه جاشو با ی چیز دیگ عوض میکنه

میدونم سخته طاقت فرساس اما ناچار ب تحملیم

توام ی راه حلی برا خوابوندش پیدا کن

من میداشتمش رو پام از گوشی کارتون میزدم نگا میکرد منگ میشد دو قلوپ شیر میخورد میرفت

اخرا دراز کش کلا شیر میدادم ک خوابیددیگ تکون نخوره

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

راههایی که خود امتحان کردم  میگم.دوسرپتو بگیری  تکان بدی

حموم مثلا ده ببر  ده نیم بخوابه

شیربده  باشیشه

پستونک

توماشین

زمانی ک گریه میکنه  بیرون وهوای تازه بهش نشان بده

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
خدا نکنه،،اخه عجیبه واسم چرا اینجور شده یهوو..تا حالا تو ماشین نخابیده

احتمالا از شب و تاریکی میترسه.. حتما خواب بد دیده. اتاقشو تاریک نکن و زیر سرش حتنا قیچی و قرآن بزار.. من دخترم جن شب پیش اینجوری شد یهو از خواب پاشو یه گریه هایی کرد ک چی بچم خواب دیده بود ترسیده بود

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

ببین حالاکه خواب زود ب و این کارو براش انجام بده اک چشم باشه خوب میشه 

یه دونه شمع رو داخل ظرف کوچیک آب میکنی ، بعدش ی لگن کوچیک ک از قبل توش آب سرد آماده میکنی و میبری بالا سر دخترت آب سردکه داخل لگن کوچک  رو میگیری بالا سرش و شمع رو یه جا بریز داخل آب و بعداز یه دقیقه شمع جامد شده رو چپ میکنی میبینی کلی چشم زده اونجا و آب و شمع رو میریزی بیرون و بش نگا نکنی بر گرد خونه 

اللهم اغفر الذنوب التی تحبس الدعا🤲