2777
2789
عنوان

یه مادرم که حالم خیلی داغونه..کسی راه حلی داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست

اسی پاشو اسپند براش دود کن 

شاید میترسه یه تیکه آهن مثلا سیخ بزار رو شعله سرخ سرخ بشه بعد با یه ظرف آب بیار جلو چشاش آب بریز رو اهن سرخ شده ترسش میریزه اینو امتحان کن حتما

یه چیزی بهت میگم گوش کن والا تا آخر این بهونه اش ادامه داره بشین باهاش حرف بزن بگو من می خوابم تو هم باید بخوابی واگر گریه کرد از جات بلند نشو نه خودت نه شوهرت اولش سخته اینقدر گریه میکنه تا دلت بسوزه میخواد جلب توجه کنه به سازش برقصین ببرش پیش روانشناس بهت راهنمایی میکنه گلم تو بهداشت رایگان راهنماییت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از بچه ها از خستگی زیاد لجباز میشن

دختر منم حالتش همینه

بعضی وقتا دلم تنگ میشه ک بشینیم دو کلمه راحت حرف بزنیم ی استکان چایی کنار هم بخوریم برا همین گاهی میفرستمش خونه مامانم یا مادرشوهرم

ی وقتایی بعدازظهرا نمیخوابونمش ک شب زودتر بخوابه میبینم ک سرشب لجباز میشه و قبول هم نمیکنه ک بخوابه

تصمیم میگیرم ک بعدازظهر بخوابونمش بازم میبینم ک وقتی بیدار شد انگار کرایه خوابشو ازم میخواد😳

لجبازیاش بدتره انگار بعدازظهرا میخوابه هی با بغض حرف میزنه انگار کسل میشه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ببین حالاکه خواب زود ب و این کارو براش انجام بده اک چشم باشه خوب میشه  یه دونه شمع رو داخل ظرف ...

متوجه نشدم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ببین حالاکه خواب زود ب و این کارو براش انجام بده اک چشم باشه خوب میشه  یه دونه شمع رو داخل ظرف ...

مقدار شمع اب شده چقدر باشه من شمع بزرگ دارم یه مقدار ابشو  میتونم بریزم؟

دخترم دنیای من♥️

اصلا نزارش گریه کنه  هر طوری ک شده آرومش کنه ببرش بیرون

هرکی گف بزار گریه کنه محلش نده شما این کارو انجام نده 

منم مشکلم مث شما بود ، ب گریه هاش اهمیت نمیدادم تا اینکه سر درد گرف ، و الان میگرن داره،

داره دارو مصرف میکنه 

اللهم اغفر الذنوب التی تحبس الدعا🤲