2777
2789
عنوان

یه مادرم که حالم خیلی داغونه..کسی راه حلی داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست
حتی میخایمم باهاش بازی کنیم مسغولش کنیم بازم بهونه میگیره بیشتر شبا اینجوری میشه...تو روز خوبه....ام ...

عزیزم. میدونم شرایط سختیه ولی لطفا کوچولوت رو دعوا نکن. شاید خوابی میبینه که استرس می گیره و بعد بیدار شدندش به گریه میفته. اگر شما قبلش بچه رو بغل کردی و خوابیده و سیکل خوابش گذشته و بیدار میشه میبینه کنارش نیستی شاید میترسه.

بهرحال این قضیه مقطعیه و رفع میشه ولی اگه دعواش کنی اون بچه استرس می گیره باور کن با دعوای شما بچه گریه اش رو قطع نمی کنه

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه بچه ها از خواب فراری ان. دختر من ده سالش هست آرزو ب دلم موند یه شب خودش ب میل خودش بره بخوابه. از  نوزادی اینجوری بود تا الانم که صد بار باید بگم تا بره تو تخت

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
عزیزم. میدونم شرایط سختیه ولی لطفا کوچولوت رو دعوا نکن. شاید خوابی میبینه که استرس می گیره و بعد بید ...

اخه تا دعوا نکنم نمیخابه خودمم بخدا گریه میکنم...بچه من زبون زد همه بود....قبل خابیدنش اینجوری میشه

دخترم دنیای من♥️
خدا نکنه،،اخه عجیبه واسم چرا اینجور شده یهوو..تا حالا تو ماشین نخابیده

والا تا قبل اینکه بچه دار شم می گفتم چشم کردن خرافاته اما بعدش بچم خیلی آروم بود نوزادی از بس همه گفتن چه آرومه الان از دیوار راست بالا میره.

عزیزم همه بچه ها از خواب فراری ان. دختر من ده سالش هست آرزو ب دلم موند یه شب خودش ب میل خودش بره بخو ...

دختر من تا همین یه مدت پیش همه چیش اوکی بود تخه ما نمیگیم به زور بخابه ولی ساعت ۱۰به بعد الکی بهونه میگیره و گریه ی شدید

دخترم دنیای من♥️