2777
2789

بچه ها من امروز فهمیدم دو تا از همکارام ک هر دو تا متاهل هستن  از هم ب شدت خوششون میاد خصوصا مرده خیلی خانمه رو دوست داره 😑البته اونا خیلی تابلو بازی در نیاوردن ولی خودم به مرور این رو متوجه شدم !چون متاسفانه ادم تیزی هستم  فکر می کنم ب جز من خیچ کس خبر نداره  و وقتی تمام پازل ها رو کنار هم گذاشتم فهمیدم که  چه خبره  خیلی قطعات این پازل زیاد بود اما من همه رو جور کردم حس بدی دارم یه حس خیلی بد . دنیا واقعا جای قشنگی نیست شما هم اگ دوس داشتین تعریف کنین چی شنیدین یا دیدین ک ب شدت شوکه تون کرده

اینکع تو شهرمون زنه ب شوهرش خیانت میکرد بعد اون مرده ابجوش ریخت رو بچه نوزاد و بچه رو کشت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکع تو شهرمون زنه ب شوهرش خیانت میکرد بعد اون مرده ابجوش ریخت رو بچه نوزاد و بچه رو کشت

😰😰😰😰خاک برسر دو تاشون

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ایست قلبی جنینم تو دو ماهگی

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
😰😰😰😰خاک برسر دو تاشون

خیلی لجن بودن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شوهره ريخت يا دوست پسر زنه؟؟؟😳😳بچه زنرو؟ يا خدا بعدش چيشد

دوس پسرع

آبجوشو بابد میریخت جای دیگه کثافت

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
آبجوشو بابد میریخت جای دیگه کثافت

خیلی عوضی بود 

یکی از دوستای شوهرم که ببنید سرش قسم میخورید فک میکنید پسر پیغمبره زنش چادریه خودشم از اون ادمای مذهبی و که فک میکنی ادم خوبیه فهمیدم که از اون اشغالای روی زمینه کلی دوس دخترداره😐

همین تاپیک بغلی استارتر شنیده واکسن ایرانی جواب داده و چقدررر ذوق زده ست که سوییس و کشورای خارجی منتظرن میخوان واکسن مارو بخرن و شگفتتت زده ست که ما توی دنیا دیده میشیم.و بدتر از استارتر چند نفر دیگه که از استارتر هم خوشحال ترن.منم دارم میرم یکم با حیوون خونگیم پلنگ مازندران درد و دل کنم بعدم برم یکم با زرافه عزیزم تو افق قدم بزنم.ایشالا تا روزهای آینده هم سوار جغدم میشم میرم واسه سوییسی ها واکسنمون رو میبرم

وا 😐چ ربطی ب بچه فلک زده داشت .چجور فهمید زنه خیانت کرده

دوس پسرش اینکارو کرد