الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از اودور،
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
تعداد زیاد رابطه و وقتی یکی اذیتم میکرد یا دلمو میشکوند با یه جدید اوکی میشدم مخصوصا که ماشاالله ماشاالله خیلی خوشکلم و راحت برام آدم پیدا میشه دیگه به مرحله عشق نمیرسیدم ؛ بیشتر بقیه عاشق من میشیدن
تعداد زیاد رابطه و وقتی یکی اذیتم میکرد یا دلمو میشکوند با یه جدید اوکی میشدم مخصوصا که ماشاالله ماش ...
اه یس فک می کردم اصلا وارد رابطه نشدی👌
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
همش الکی بوده ولی خدا نکنه طرف دلمو بشکنه هزار نفر پشت در منتظرمن 😁😁😁 اعتماد به نفس زیادی باعث جذابیتم شده ولی الان تصمیم گرفتم دیگ وارد هیچ رابطه ای نشم دیگ حسش نیست
همش الکی بوده ولی خدا نکنه طرف دلمو بشکنه هزار نفر پشت در منتظرمن 😁😁😁 اعتماد به نفس زیادی باعث جذ ...
بسللمتی گلم ایشالا همیشه خوشبخت باشی