شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
هنوزم خوب نشده سینش چرک داره دکتر بردم خوب نشده هنوز
فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
ما ک نمیریمکسی هم بیاد خونمون با بچه مریض اصلا خوشمون نمیاد.بارها شده بچه با شوهرم مونده تنها رفتمیا ...
به سناریوی دوتا تاپیک اخیر (از دو کاربر ظاهراً مختلف) که لایکتون کردم توجه کنید!
من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست