2777
2789

ببینین من اشتباه میکنم یا نه

پارتنرم قبلا تو اینستا با پیج فیک اومده بود امتحانم کنه و اینا و بعد چند روز گف من بودم

دیشب با اکانت تلگرام یکی پیام داد من بهش گفتم تویی؟ گف نه ساعت یکو نیم شب بود چت میکردیم گفت خب خودت برو از بلاکی در بیار بپرس چرا تهمت میزنی من پیام دادم به اکانته همون لحظه سین کرد گفتم ویس بفرس نفرستاد گفت خدا شفا بده ( تیکه کلام خودش) کلا مدل چت کردنش مثل خودش بود

گفتم خب تو که انقد پیگیر بودی شمارتو بده میخام زنگ بزنم بهت فردا گفت نه اول از خودت عکس بده

خلاصه ویس و شماره و عکسو هیچی نداد با اینکه انقد قبلش انقد پیگیر بود دیگه هیچ پیامی هم نداد

بنظرتون من اشتباه میکنم؟

کلی هم قسم و آیه که من نبودم خودت پشیمون میشی و میای معذرت خواهی

چقدر عجیبید

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من هر کس بهم دروغ بگه یا بخواد گسلایت کنه بهش میگم خواهر ادم دروغگو مادر ادم دروغگو 

بعد چون این ادما رو مادرشون خیلی غیرتی اند یهو عصبانی میشن 

فحش بده به کس و کارش ببین عکس العمل نشون میده بگو مادر هر کی که مزاحم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.