2777
2789
عنوان

آشنایی اینجوری قشنگه🤌

385 بازدید | 38 پست

اینکه یکی یهو بیاد تو زندگیت بدون اینکه قصد ازدواج باشه بعد رفته رفته انقدر وایبا و حالتون شبیه هم باشه که بخواید اون رابطه رو جدی کنید

ولی ارتباطی ک از اول با قصد آشنایی و هی میخوان بازجویی کنن ادمو که رنگ مورد علاقت چیه غذا چی دوس داری کسشره😑😑😑🤌😂😂

آخرش میفهمی چیزی به اسم عشق وجود نداره 

عشق گولت میزنه 

اما اونی که سنتی یا به ها نحوی اومده 

بیشتر قدرت رو میدونه و سعی میکنه 

بهترین باشه تا انتخاب بشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش میفهمی چیزی به اسم عشق وجود نداره عشق گولت میزنه اما اونی که سنتی یا به ها نحوی اومده بیشتر قدر ...

واقعا سنتی بهتره؟؟

از چ نظر؟؟

بیشتر توضیح بده و تجربه هاتو بهم بگو گل🩷

چجوری اشنا شدی😂

بهم نزدیک شد 

چند بار پیام دادم 

منم اوایل برام مهم نبود دیگه کم کم خوشم اومد 

من بهش گفتم قصد ازدواج ندارم فقط همدم می‌خوام 

تفاوتمون زیاده ولی با هم خیلی کنار میایم 

بسیار مرد محترم و با ادبی هست 

تا حالا بی احترامی به من کرده 

فقط مشکلتون اختلاف سنیمون هست 

۱۳سالللل

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بهم نزدیک شد چند بار پیام دادم منم اوایل برام مهم نبود دیگه کم کم خوشم اومد من بهش گفتم قصد ازدواج ن ...

نه منظورم اینه چجوری تو رو میشناسه از کجا پیدات کرد

۱۳ سالم اوکیه بستگی داره روحیش چجوری باشه

من واقعا متنفرم اینطوری همیشه متنفر بودم و دقیقا همینطوری رفتم تو رابطه:)

😂😂😂😂😂

منم فکر نمی‌کردم همچین ارتباطی بگیرم ولی گرفتم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه