2777
2789
عنوان

آشنایی اینجوری قشنگه🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 38 پست
واقعا سنتی بهتره؟؟از چ نظر؟؟بیشتر توضیح بده و تجربه هاتو بهم بگو گل🩷

هر چی دیدم 

آدمایی که با عشق آشنا شدن 

به اسم عشق توقع کوتاه اومدن داشتن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آشنایی اینجوریم دیدمپسره داره بهم نخ میده با وجود رابطه جدیش🫠

من همیشه میگم 

کسی ک رابطش براش مهم نی و ب بقیه چراغ سبز میده

یه روز اگ با منم باشه راحت کنار میزارم!!

و در نهایت آمار دادن کافی نی باید طرف رک و راست واضح بگه میخوامت خرتم سگتم😂😂😂🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میگم کسی ک رابطش براش مهم نی و ب بقیه چراغ سبز میدهیه روز اگ با منم باشه راحت کنار میزارم!! ...

اره منم به این اصل معتقدم که گفتی

و پشمام ریخته...میگن قصدشون ازدواجه

ولی رفتاراش با من‌‌....عجیب شبیه پسرایین که علاقه مند شدن!!!

نگاه که بماند...لکنت میگیره...هی میره و میاد...منظور دار رفتار میکنه

اصن پشمم ریخته

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اره منم به این اصل معتقدم که گفتیو پشمام ریخته...میگن قصدشون ازدواجهولی رفتاراش با من‌‌....عجیب شبیه ...

شاید ادا درمیاره

اینا انقدر لاس زدن خوب بلدن چجوری یکیو رام کنن

اره منم به این اصل معتقدم که گفتیو پشمام ریخته...میگن قصدشون ازدواجهولی رفتاراش با من‌‌....عجیب شبیه ...

من فقط در صورتی میتونم بگم اوکی یه حسایی داره که واضح و مستقیم بگه

کسی که با نگاه و ایما و اشاره بگه تکلیفش معلومه

شاید ادا درمیارهاینا انقدر لاس زدن خوب بلدن چجوری یکیو رام کنن

یعنی میخواد منو رام کنه

خب چرا?

با وجود دوست دختر و رابطه ۵ ساله چرا باید ادا دربیاره اینمدلی اخه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من فقط در صورتی میتونم بگم اوکی یه حسایی داره که واضح و مستقیم بگهکسی که با نگاه و ایما و اشاره بگه ...

چی بگم

حرکاتش عجیب تابلوعه...

یعنی میخواد منو رام کنهخب چرا?با وجود دوست دختر و رابطه ۵ ساله چرا باید ادا دربیاره اینمدلی اخه

خب عشقم تنوع دوس داره ادم متعهدی نیس دیگه

بقیه رو میزارن تو اب نمک و ازشکن استفاده میکنن 

بی توجه باش چون هیچی بیان نشده از طرفش

بی توجهم دیگ...اوایل که نمیدونستم دوست دختر داره حقیقتا کشش پیدا کرده بودم  منه خل

بیان نشده و نخواهد شد احتمالا

بی توجهم دیگ...اوایل که نمیدونستم دوست دختر داره حقیقتا کشش پیدا کرده بودم منه خلبیان نشده و نخواهد ...

ولی وجدان ندارن اینا اصلا براشون مهم نی با کسی هستن

تعهد واقعا مهمه🤌

ولی وجدان ندارن اینا اصلا براشون مهم نی با کسی هستنتعهد واقعا مهمه🤌

تعهد بماند عزیزم

نمیگ این دختر یعنی من گناه دارم اینجوری با احساسم بازی میکنه؟