2777
2789

من پارسال ثبت نام کردم قبل عید بردمش قبل پیش دبستانیش بود گفتن یکبار رفته لازم نیست دوباره بره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره پیش دبستانی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال ثبت نام کردم قبل عید بردمش قبل پیش دبستانیش بود گفتن یکبار رفته لازم نیست دوباره بره

دختر منم پیش دبستانیه بردم

گفتن برا کلاس اول فقط واکسنو بزن

سنجش دیگه نیاز نیس ببری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نوبتش شده سوالاش چجوری بود

اصلا سوال خاصی نپرسیدن

بیشتر معاینه چشم و گوش مانور میدن و این که بچه اوتیسم نباشه

من نوبت گرفتم الان میخوام لغوش کنم نمیشه میخواستم چند وقت بگذره بعد ببرمش

ببر خیالت راحت شه

نترس چیز خاصی نیس

من نوبت گرفتم الان میخوام لغوش کنم نمیشه میخواستم چند وقت بگذره بعد ببرمش

من خواستم نوبت بزنم بعد دوباره گفتم بزار با مدیر پیشش مشورت کنم ایشون گفت بزار آخرین نوبت  ثبت نام خبر میدم دی ماه هستش نوبت بگیر که یکم تو پیش راه بیوفته 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

سوالاش سخت بود ؟

خودش رو تنها بردن تو اتاق ولی گفت درباره رنگا پرسیدن پازل  دادن گفتن بچین درباره نسبت خانوادگی مثلا عمو کیه دایی کیه لی لی برو عقب عقب برو توپ پرت کردن بگیر تا ده بشمر اسم و فامیل مامان بابات چیه چندتا خواهربرادر داری دندون و قد و وزن و مو رو هم چک میکنن یه کاغذ هم میدن که ببری بهداشت پر کنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دختر منم پیش دبستانیه بردمگفتن برا کلاس اول فقط واکسنو بزنسنجش دیگه نیاز نیس ببری

اره فقط باید واکسن بزنه و اون برگه های نتیجه سنجش رو داشته باشی هرچند تو سایتشون هم ثبت شده 

من خواستم نوبت بزنم بعد دوباره گفتم بزار با مدیر پیشش مشورت کنم ایشون گفت بزار آخرین نوبت ثبت نام خ ...

من نوبت گرفتم الان هرچی میزنم لغو نمیشه 

فردا میخوام تلفنی لغوش کنم به نظرت قبول میکنن