الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ول کن بابا تپل شی ک چی بشه هر جوری ک هستی مطمئنم خ خوشگلی😍😍😍
لطف داری😍💕💕
ولی بعد از عید مراسم جشن فامیلمون دلم میخوام توپر شم تو لباس خوب بشینه اندامم نه اینکه این درو اون در دنبال کوچیک ترین سایز لباس باشم تازه بدم خیاط ازین طرف اون طرف قیچی کنه تا اندازم بشه😪😪😪😫😭
اه اه اه تپل چیه من تازه دارم لاغر میشم یه 4.5 کیلو با هدفم فرق دارم خیلی کم کردم قبلا 64.2 بودم
شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ... نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ... نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
173 قد وزن 52.5 هدف 48 طی دو سال از 50 رسیدم 64.2 ولی الان هدفم 48 هست ...