2777
2789

لامصب معدم اجازه نمیده جلو استهامو گرفته از بس دهنم تلخه اکثر اوقات حس خوردن ندارم .کاش معدم خوب بود میخوردم تپل میشدم.من حسرت تپلارو میخورم 😭😭😭ای خدا خدارو شکر راضیم الان نسبت ب قبل بهتر شدم ولی دوس دادم توپر شم

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا تپل شی ک چی بشه هر جوری ک هستی مطمئنم خ خوشگلی😍😍😍

لطف داری😍💕💕

ولی بعد از عید مراسم جشن فامیلمون دلم میخوام توپر شم تو لباس خوب بشینه اندامم نه اینکه این درو اون در دنبال کوچیک ترین سایز لباس باشم تازه بدم خیاط ازین طرف اون طرف قیچی کنه تا اندازم بشه😪😪😪😫😭

اه اه اه تپل چیه من تازه دارم لاغر میشم یه 4.5 کیلو با هدفم فرق دارم خیلی کم کردم قبلا 64.2 بودم

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
تپلم بشی هی میگی کاش لاغر باشم مث من

دقیقا

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...

معده اسیدی از استرس و حرص و جوش میاد بیشتر ؛ ریلکس باش. عسل و موم عسل هم شنیدم خوبه براش

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
معده اسیدی از استرس و حرص و جوش میاد بیشتر ؛ ریلکس باش. عسل و موم عسل هم شنیدم خوبه براش

اره از شام دیر خوردنم میاد متاسفانه ماهم همیشه دیر میخوریم

قد وزنت چنده

173 قد وزن 52.5 هدف 48 طی دو سال از 50 رسیدم 64.2 ولی الان هدفم 48 هست ...

اره از شام دیر خوردنم میاد متاسفانه ماهم همیشه دیر میخوریم

خب سعی کندزودتربخوری که تاوقتی میخوای بخوابی غذا هضم شده باشه؛ خب به معدت فشار میاد دایم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول