2777
2789

یادمه برای عید ۱۴۰۲ رفتم برای برادرم یه کت جین خریدم..

پول زیادی نداشتم و فکر میکنم پولی که اون ماه اومده بود به حسابم حدود سه تومن بود..

هفتصد تومن دادم به اون کت...

و برای خودمم هیچی لباس عید نخریدم..

تنها چیزی که به عنوان عیدی یا یه چیزی که باعث بشه فکر کنم به خودمم اهمیت دادم، خریدم،  یه سررسید برای خودم بود..

بعد که با کت خوشحال اومدم پیش مامانم، مامانمم نه گذاشت، نه برداشت، اومد گفت که یه تیشرت سفیدم میخواد باهاش..

اونم باید میخریدی

وگرنه پوشیده نمیشه و به درد نمیخوره:)

خب منم پول تیشرت رو نداشتم...

و موجودی حسابم حدود سیصد تومن مونده بود..

بعدم انقدر جلوی برادرم از سایز اون کت ایراد گرفت، که برادرمم خیلی رغبت نکرد بپوشه اونو..

(اضافه وزن داشت و خب مجبور بودم بزرگتر بگیرم که اندازه باشه، و قدش کمی بلند بود، که میتونست بده خیاط درستش کنه:)

یعنی قشنگ درس عبرت شد که دیگه از خودم نزنم..

ماکارون هستم:)

یادش بخیر با همسرم ک‌ تازه دوست شده بودم با ذوق پول تو‌جیبیام جمع کردم رفتم یه گوی شیشه ای موزیکال خریدم براش بعد ولن بهش دادم با ذوق بعداً تو دعوا بهم گفت آبروم جلو دوستام بردی با اون کادوت 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برای دل خودت کار کن 

منم برای داداشم خریدم اتفاقا تولد پارسالش حتی یکبارم نپوشیده ولی من واسه دل خودم و اینکه خیلی دوسش داشتم خریدم حتی اتیششم میزد ناراحت نمیشدم 

از وقتی توقعم از دیگران رو اوردم روی  صفر  فهمیدم معنی زندگی چیه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الهی عزیزم من امشب خورد توذوقگ

اگه دوست داری تعریف کن اینجا🥺

من الان نزدیک پریودیمه..

همیشه این دوران اینجوریه که یادم میاد اینجور اتفاقات رو..

بعد میشینم به حال خودم گریه میکنم:)

اگه دوست داری تعریف کن اینجا🥺من الان نزدیک پریودیمه..همیشه این دوران اینجوریه که یادم میاد اینجور ا ...

این دوران نباید فکر کنی.

اگرم حسی سراغت اومد بگو فقط اثر هورموناش، یه هفته بعد فکر میکنم بهش.

اگه دوست داری تعریف کن اینجا🥺من الان نزدیک پریودیمه..همیشه این دوران اینجوریه که یادم میاد اینجور ا ...

الهی با نامزدم صحبت می کردم. بعدش بابام از روستا شون آومد  منم از نون ها مامان بزرگم برا نامزدم  گذاشتم عکس هم گرفتم گفت خودت بخور من نمی خوام خورد تو ذوقم. لباس برای جشن نشون دادم گفت خودت می بینی دیگه نظر نداد و سرد بود 

یادش بخیر با همسرم ک‌ تازه دوست شده بودم با ذوق پول تو‌جیبیام جمع کردم رفتم یه گوی شیشه ای موزیکال خ ...

چه کادوی قشنگی هم خریدی..

من خودم عاشق گوی شیشه‌ای‌ ام...

چقدر بد که باهات اینجوری رفتار کرده😕🫂

اره ی بار بار دار بودم چای بیسکوییت و...مخلفات هرونه برداشتم بردم پارک نزدیک محل کار شوهرم خیلی دلم تنگیدخ لود براش میخاستم سوپرایزی بشه کله صبح میرفت تا شب دوسه ساعت عصر بیکار بود زنگ زدم بد جواب دادگفتم بیا توپارک اومد توپید بهم ک میخاستم بخابم سکوت کروم جمع کردم برگشتم فقط گریه کردم

هیچ وقت ادم نبود

چه کادوی قشنگی هم خریدی..من خودم عاشق گوی شیشه‌ای‌ ام...چقدر بد که باهات اینجوری رفتار کرده😕🫂

بعد اون هزار بار عدرخواهی کرد ولی هنوزم که هنوزه یادمه با پول تو جیبی ۱۸سالگیم خریده بودم براش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار