2777
2789
عنوان

کاش معدم اسیدی نبود انقدر میخوردم تا چاق شم😪😪😫

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست

.

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

173 قد وزن 52.5 هدف 48 طی دو سال از 50 رسیدم 64.2 ولی الان هدفم 48 هست ...

پشمام😬😬😑

اشتباه تایپی نشده درست نوشتی قدو وزنتو؟!!!!

من با قد164 52 کیلو عم میخوام بشم 60 چون الان خیلی لاغرم قبلا خیلی کمتر بودم البته 

تو ماشالله قدت بلنده همون 64 مانکن بودی

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
خب سعی کندزودتربخوری که تاوقتی میخوای بخوابی غذا هضم شده باشه؛ خب به معدت فشار میاد دایم

اخه لامصب مامانم شام دیر میذاره ده به بعد شام میخوریم همه خونواده 2 اینا میخواین اونا مشکلی ندارن ولی من به محض اینکه شام میخورم میخوابم ب مامانم میگم مادر من لین سبک غلطه باعث میشه معدم به هم بریزه میگه تو نون پنیر بخور بخواب منم دیگ نمیتونم از شام بگذرم😕😕اینجوریه ک ریده میشه ب معدم😑

نکشی خودتو 😐

چرا بکشم 

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...

کاش معده ام درد نداشت تا دیشب ساعت ۴ از شدت درد از خواب بیدار میشدم بیام نی نی سایت خدایی دعا کنید حالم بد میشه دیگه از درد

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂

ول کن بابا چاقی خیلی بده.کاش من لاغر بودم همه چی  رو با استرس میخورم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
کاش معده ام درد نداشت تا دیشب ساعت ۴ از شدت درد از خواب بیدار میشدم بیام نی نی سایت خدایی دعا کنید ح ...

ااا الهی خوب بشه عزیزم میدونم معده درد خیلی بده 

مشکل معدت چیه؟؟

ول کن بابا چاقی خیلی بده.کاش من لاغر بودم همه چی  رو با استرس میخورم

ببین من ی مدت سعی کردم با خودم کنار بیام بگم خوبم و اینا ولی چرا تا بقیه میبینن میگن واای چ لاغری یکم بخور جون بگیری این حرفا خو من بدم میاد

من هر طور شده باید خودمو برسونم ب 60😕 کیلو ن حالا بخاطر حرف مردم بخاطر دل خودم

ااا الهی خوب بشه عزیزم میدونم معده درد خیلی بده  مشکل معدت چیه؟؟

معده ام عصبی هست و ورمو زخم داره یه مدت یه  کم خوب میشه اما  وقتی عصبی میشم دوباره به مدت طولانی میاد سراغم 

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
ببین من ی مدت سعی کردم با خودم کنار بیام بگم خوبم و اینا ولی چرا تا بقیه میبینن میگن واای چ لاغری یک ...

والا به خدا چاق هم بشی همون مردم میگن چه خبرته لاغر شو.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
والا به خدا چاق هم بشی همون مردم میگن چه خبرته لاغر شو.

من استعداد لاغریم فوق العادست دو روز غصه بخورم 5کیلو کم میکنم! اون موقع اگ گفتن کم میکنم !البته قد:164 وزن:60 فک نکنم چاق باشه متناسبه