2777
2789
عنوان

کاش معدم اسیدی نبود انقدر میخوردم تا چاق شم😪😪😫

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
کاش معده ام درد نداشت تا دیشب ساعت ۴ از شدت درد از خواب بیدار میشدم بیام نی نی سایت خدایی دعا کنید ح ...

بارهنگ‌و عرق نعنا رو امتحان کن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه لامصب مامانم شام دیر میذاره ده به بعد شام میخوریم همه خونواده 2 اینا میخواین اونا مشکلی ندارن ول ...

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
بارهنگ‌و عرق نعنا رو امتحان کن

باشه عزیزم 

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂