2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم دیگه نمی خوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 156 پست

💟توافقات مهم در دوران آشنایی قبل از ازدواج

1) درمورد رسم و رسومات به توافق برسید

2)در مورد نوع و نحوه انجام مراسم ها به توافق برسید

3) در مورد محل زندگی به توافق برسید

زندگی با خانواده یا منزل مستقل

4) درمورد حق اشتغال،ادامه تحصیل به توافق برسید

5)درمورد اینکه هزینه های دختر در دوران عقد با پسر است یا خانواده دختر به توافق برسید

6)در خصوص سطح رابطه جنسی در دوران عقد به توافق برسید

7) در مورد مدت زمان عقد تا عروسی به توافق برسید

8)درمورد حجاب و اعتقادات  به توافق برسید

9)در مورد رفت و آمد به توافق برسید

10) درمورد هدایای نامزدی و عقد به توافق برسید

👱‍♂ میتوان گفت تقریباً همه مردها نفوذ‌ پذیرند، به‌ شرط آنکه شما نافذ خوبی باشید

👈 سعی کنید شیوه نفوذ همسر خود را بشناسید و با تأمل و سنجیده در این مسیر گام بردارید.

@a_bla1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه پس  امشب  میگم  ب خانواده م  ممنون  از راهنماییت خواهر  شاید & ...

فقط به خودت قوی بودن رو تلقین کن 

بهت اطمینان میدم اگه چیزی برای انسان ضرر نداشت خداوند حرامش نمیکرد پس هر چی که گفته واسه مصلحت خود انسان هست 

حالا  این خوبه  نامزد من ازم  رابطه گروهی میخواد!

اه اه چه نامزد بی حیا 

من صدسال مجردم باشم بهتر از اینکه با آدم بیماری جنسی زندگی کنم

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

دوران عقد برای شناخته همین چیزاست واین مساله جزمهمترین پارامترای خوشبختی است که اگر تفاهم نداشته باشید مطمئن باش میره جای دیگه کارشو میکنه پس اگر واقعا این کارو نمی پسنری بازنگری کلی کن عزیزم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
مرسی    ب نظر ت راه حلی وجود نداره که  من بتونم   منصرفش کنم؟؟

طرف فانتزیش اینه داره مجبورت میکنه نه نمیتونه

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

حتمامشاوره برین اصلا طبیعی نیس 

بعد یه عده میگن چه اشکال داره ازاین فیلما ببینن ماهم میبینیم ایرادش همینه که ذهن ادمو بهم میریزه 

یه نفرو میشناسم که هرکار شوهرش خواست انجام دادبعد خسته شد وبزور تااینکه تمام بدن این خانم عیب برداشت از گلو بگیر تا..... بعد باکلی درد جداشد یه خانواده سرشناس بود وطلاق وبد میدونستن

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘