2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم دیگه نمی خوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 156 پست
سلام عزیزم نه بابا چ حرفیه فوضولی چیه والا گفتم که همه دست به دعا بردارین دختر بده خدابهم😄 هنوز ...

پس دعا میکنم دختر سالم و ناز و مامانی بشه یادت نره بعد بمن بگیی که جنسیتش چیه؟ 😉🙃

من خودم مجردم  ولی نت دیدم همه اینایی که اینکارو کردن بعدا پشیمون شدن یا بیمار شده بودن و یا طل ...

خیلیا هم خودکشی میکنن😢😥

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دعا میکنم دختر سالم و ناز و مامانی بشه یادت نره بعد بمن بگیی که جنسیتش چیه؟ 😉🙃

جوووون اشالله

باشه میگم بهت 🥰

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خوب این روش و روحیه خودششش وگرنه شوهرش مقصر نیستت

اتفاقا شوهرش مقصره چون باید درباره این گرایشش قبل از عقد با این خانوم حرف میزد ، اینکه کسی  رو تو عمل انجام شده بذاری خیلی نامردیه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب عزیزمن چی باعث همین عادی شدنا میشه همین پور  ن دیدن اول غیرت طرفو نابود میکنه  غیرت ک ...

من اصا با لفظ غیرت کاری ندارم

از لحاظ روانی توضیح میدادم گلم

واقعا باید مراقب بود 

پو.رن زیاد و علاقه به پو.رن توی 90% قاتل های سریالی دیده میشه

باعث به هم ریختگی ذهن انسان میشه

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

میکم  حرامه  میگه   حرام  اونه  که  شوهرت ازت  چیزی  ب ...

چقدر بیشرفه ، سریع جدا شو ازش . فکر کرده شما بردشی ، اونم مالکته که هر مزخرفی گفت شما بگی چشم   

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حقیقت رو بگو بزار بدونن اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه

باشه پس 

امشب  میگم  ب خانواده م 

ممنون  از راهنماییت خواهر 

شاید  اگه تو و حرفات   نبود   یکمی م  تحت فشارم میزاشت   قبول میکردم 

حرفات   آرامش  خاصی داشتن و ترسم رو ریخت 

واقعا ممنون