2777
2789

واقعاااا مادرشوهرم بدجنس و بد 

هرررررربی احترامی و اذیتی که بوده سرمون اورده 

هی هم بلا سرش میاداااا 

هی هم نمیفهمه 

رفته بود مسافرت با خواهراش ظهر رسیدن رفت خون خواهرش ناهار بعدش زنگ زد به شوهر من که بره دنبالش ببرتش خونه 😐

شوهر منم بدون اینکه به من بگه رفته 

خییییییلی پرررو 

چطور روش میشه واقعاااا حالم بد 😭

اینقدررررر بدی و بی احترامی کردن حد نداره 

من ده ماه عقد کردم 

از اول بی احترامی بی احترامی 

هیچ هدیه ای نخریدن تا الان برام

همیشه به فکر خودشونن 

ماشینمون با کلک زدن به اسم خودشون 

همیشه در حال زنگ زدن به شوهرمن که آمار بگیرم 

یا گلایه کنن 

اصن متوجه نیستن ازدواج کرده 

چند روز یه بار پیام میدن شب بیا اینجا مثلا میگه خانومم نمیتونه میگه خودت بیا 

حتی خاله هاش بهش زنگ میزنن که برو پیش مادرت زنت برات نمیمونه و….

الان تقریبا من قطع رابطم  چون بیرون دست جمعی دیدمشون فرداش خواهرشوهرم پیام داد که چرا به فلانی دست ندادی تربیت نداری و….منم جوابشو دادم بعد مادرشوهرم زنگ زد که به فلانی چی گفتی ناراحت شد و فلان به خدا که جز خودشون به کسی فکر نمیکنن درحالی که فلانی اصن دست نداده بود و یا اصن من متوجه نشدم و همسرم هفته ای یکبار میره و باهاشون در تماس

اما واقعا همش درگیرم 

فکرم خراب شده 

همیشه فکر میکنم پشت سرم حرف میزنن و شوهرم پر میکنن یا اینکه همسرم بدون من میره برام عذاب اوره 

چه بکنم😭😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زنگ زده پسرش بره دنبالش ب شما بی احترامی کرده؟؟؟

بعد همسرتون بخواد بره دنبال مادرش باید اجازه بگیره؟؟؟

چ بگم والله

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

خدا شفات بده

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

درمان داره این دومسئله؟

مدیریت همسر ک باید آروم و با ملایمت باهاش حرف بزنی دور از دعوا و تنش

وسواس فکریم هر وقت اومد سراغ آدم باید خیلی سریع خودشو مشغول ی کاری بکنه یا خودش ب خودش جواب بده

مثلا اومد تو ذهنش ک چرا رفت دنبال مامانش بعد خودش ب خودش بگه خب باید بره منم هرکاری از دستم بر بیاد برای خانوادم میکنم

من با این کارها نتیجه گرفتم