2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم دیگه نمی خوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 156 پست
تو که تو یکی از تاپیکت گفتی دوس پسرت نمیاد خواستگاریت حالا شوهرت طلاقت نمیده؟ عجب! 

خدا میدونه روزانه چندنفر توی سایت مارو سرکار میذارن و درمقابل ماهم دلسوزانه بهشون راهنمایی میدیم😑

😳😳😳😳بعد می‌دونی چند تا بچه نامشروع ممکنه به وجود بیاد؟؟

😐مثلا الان فكر ميكني هيچكسي اين رابطه ها رو قبل ازدواج نداره؟ 

روش هاي جلوگيري اختراع شده چندين ساله

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐مثلا الان فكر ميكني هيچكسي اين رابطه ها رو قبل ازدواج نداره؟  روش هاي جلوگيري اختراع شده چند ...

ما که خانواده مون طوریکه از این رابطه ها قبل اذدواج نداریم بعدم هیچ روش جلوگیری صدرصد نیست من خودم دوتا بچه دارم هردوتا ناخواسته شد اولی با قرص باردار شدم دومی یکسال بعد با آیودی الان همیشه استرس دارم نکنه سومی از راه بیاد

ما که خانواده مون طوریکه از این رابطه ها قبل اذدواج نداریم بعدم هیچ روش جلوگیری صدرصد نیست من خودم د ...

ربطي به خانواده نداره 

ربط به انتخاب هاي افراد داره بنظرم 

بله استثنا هميشه هست 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ربطي به خانواده نداره  ربط به انتخاب هاي افراد داره بنظرم  بله استثنا هميشه هست

درسته به انتخاب های فردم ربط داره اما خانواده ام بی ربط نیست جاییکه تو توش بزرگ شدی بهرحال تاثیر داره اما نظرات متفاوته و صد البته استثنا ممکنه کسی تو خانواده مذهبی باشه ولی...

ای بابا کاش تو عقد رابطه نداشتی . علنی ب حانوادت بگو که باهاش مشکل داری

اتفاقا  بهتر شده   رابطه داشته و  قبل از عروسی  فهمیده  مشکل رو

حداقل الان دختره   بعد از  عروسی  متوجه  این مشکل میشد  سخت تر میشد