2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6749 بازدید | 112 پست
من کوچیک‌میشم دیگه که عروسشون و ادم حساب نکردن یه اینه شمعدون خریدم ۹۰۰ تومن شد کلی باهاشون راه اومد ...

من اصلا اینه شمعدون نخریدم😁😁😁

بیا نگاه من کن کلی ب زندکیت امیدوار میشی

البته من خودم نخواستم اونام چیزی نگفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا همین الان مشکلتو حل کن یا اگه قبول کردی ک برات نخرن در آینده دیگه نباید حرفی در موردش بزنی حتی اگ ...

منکه قبول نکردم بیشترم نمیتونم صبر کنم الان سه سال و خوردیه عقدیم

برام یه سوال پیش اومد واسه منکه نخریدن اما بعد 4 سال خودم انگشتر و کوشواره گردنبند خریدم تازه واسه د ...

خیلی هم کارت درست بوده.حالا وقتی نمیتونن بخرن باید چیکار کرد من خودمم نخریدم اصلا برام مهم نبود.چون شوهرم اونموقع پول نداشت ک بخره منم خودم بدون اطلاع شوهرم و خانوادش رفتم بدل گرفتم چون نمیخواستم شوهرم جلوم شرمنده بشه

منکه قبول نکردم بیشترم نمیتونم صبر کنم الان سه سال و خوردیه عقدیم

اگه خیلی برات مهمه به پدرت بگو باهاشون حرف بزنه اینکه تو دلت بمونه بعدها سر هرموضوعی بخوای دلخوریتو به روی همسرتو خانواده اش بیاری زندگیت تلخ میشه و هرروز جنگ اعصاب داری...

نمیدونم من خیلی ناراحتم بعد 6 سال با مادرشوهرم مثله غریبه ها هستم هرگز نمیتونم براش قدمی بردارم فقط ...

بیخیال عزیزم به خدا دنیا ارزش نداره 

اینجوری فقط خودتو همش ازار میدی دیکه گذشته بهش فک نکن

عجب ادمای نامردی ان

منم عقدم موقع خواستگاری بابام گفت سرویس طلا هم باید بخرید برادر شوهرم گفت در حد توانمون شاید نیم ست 

اما الان که به شوهرم میگم میگه ما گفتیم در حد توانمون شاید نتونم بخرم توانم نمیرسه منم بهش گفتم شما گفتید در حد توان نه این که نخرید کلی از دستشون ناراحتم مطمئنم که نمیخره در صورتی که خواهراش بدون سرویس طلا عروسی نکردن جالبیش اینه که برای من عروسی هم نمیگیرن😕

اگر واقعا دستشون بخاطر مخارج دیگه خالی شده باشه و ارزش کوتاه اومدن داشته باشن چرا که نه  اینجو ...

خب شاید واقعا دست اونام خالیه 

البته اینو بگماا من تمام مخارج با همسرم بود کل کلش بدون یه قرون کمک از خانواده شوهر 

وگرنه خانوادش اکر میخواستن بدن داشتن

ولی من خودمو اصلا اذیت نمیکنم که چی بشه بخاطر دوتا تیکه طلا اوقات تلخی کنم 

البته منم اون اوایل نامزد ی ناراحت میشدما ولی الان دیگه نه

بچه‌ها واقعا طلا هم خیلی گرون شده

الان یه سرویس کاملا معمولی حداقل30تومن در میاد 

اگر شوهرتون خوبه و ایراد گیر نیست شما هم راه بیایید باهاش

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
ببین عزیزم به نظر من الان اینقدر ناراحتی تا همیشه یادت میمونه و از دلت در نمیاد از خانوادت بخواه باه ...

ببین ما پول جهاز و نداشتیم قرض گرفتیم ایناام ازین قضیه سو استفاده کردن