2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6778 بازدید | 114 پست
عاشق شوهرم بودم ولی اون قدر هیچکدوم از فداکاری هامو ندونست و شد برام وظیفه هی خاهر انقد دلم پره

آخی عزیزم 

الان اسی باید از تو عبرت بگیره نباید زیاد کوتاه بیاد که فکر کنن وظیفشه

واسه منم سرویس دادن اما النگو نخریدن عروس اخری بودم عروسیم نخواستم خودم، از صفر شروع کردیم و الان خداروشکر زندگیمون جوریه که هیچکدوم از برادرشوهرام با اینکه از شوهرم بزرگترن اینجوری نیستن جاریام علنا میگن خوشبحالت تو این وضع خونه زندگیت اینجوریه هم میپوشی هم میگردی البته اوناهم اوضاعشون خوبه ولی نسبت به شوهرم که یساله ازدواج کردیم و بچه ی اخره خوب نیست عزیزم ازدواج که میکنی باید یاد بگیری خوشبختیتو توی پول و طلا و چیزی که یکی دیگه بهت میده نبینی خودت بساز پس انداز کن طلا بگیر به همه هم بگو من خودم طلا نخواستم حالا شوهرمم از اونایی نیس بذاره من بدون طلا باشم یه برنانه هایی فعلا داریم بعد میخریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگرفت هیچ تازه بهشم میگم یه ذرم شرمنده نیست انگار من بدهکارم تازه اقا میگه طلاهات و بفروش ماشین بخرم ...

ببین عزیزم به نظر من الان اینقدر ناراحتی تا همیشه یادت میمونه و از دلت در نمیاد از خانوادت بخواه باهاشون صحبت کنن

اللهم عجل لولیک الفرج
عروس بعدی گناهش چیه😑 باید به خانوادت بگی بهشون گوشزد کنن🤷‍♀️  کسی از تو توقع نداره اگه طلا ...

من کوچیک‌میشم دیگه که عروسشون و ادم حساب نکردن یه اینه شمعدون خریدم ۹۰۰ تومن شد کلی باهاشون راه اومدم کی همچین اینه شمعدونی مبخره؟

لمیرم الهی    

خدانکنه

هیچوقت بروم نیاوردم ولی حسرتشون همیشه ب دلم هست

ی لباس عروس کرایه نکردن من بپوشم😔انقد از خودگزشتگی کردم بخدا کیه ک لیاقت داشته باشه

من چقد احمقم ی حلقه رینگی برام هرید اونم فروختم پولشو دادم بهش ک ی وقت دست و بالش خالیه بهش فشار نیاد

حالا ب من میگ میخاستی نکنی😊

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

نگرفت هیچ تازه بهشم میگم یه ذرم شرمنده نیست انگار من بدهکارم تازه اقا میگه طلاهات و بفروش ماشین بخرم ...

شما هم روز عروسی طلاهذی خودت هم ننداز ..طلاهات رو هم نبر خونت ...بمنه به مناسبت های مختلف مامانت بهت کادو بده ،یا پاشته باش و رو نکن ....

منم ۱۲ سال پیش  سرویس طلا نخریدم  طلاهای دیگه داشتما النگو دستبند پلاک ولی ما رسممونه حتما واس عروس سرویس میخرن من دلم سوخت گفتم الان دستش تنگه

ولی شوهرم قدر فداکاریای منو ک ندونست هیچ فکر زن زن باید اینگونه باشه و ب همین روال عادت کرد

آخی عزیزم  الان اسی باید از تو عبرت بگیره نباید زیاد کوتاه بیاد که فکر کنن وظیفشه

من شدم ی درس عبرت برای همه

وقتی میگن توی سن کم ازدواج نکنید یعنی این

بزارید چم و خم زندگی دستتون بیاد

من انقد پشیمونم 18سالمع بچم دارم

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾