2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6748 بازدید | 112 پست
دقیقا مثل من.فقط به همسر من کمک مالی نکردن.حتی نشون هم همسرم خرید.هیچی هیچی نخریدن.فقطم واسه ما.واسه ...

عزیزم من از این کارشون واقعا راضیم چون باعث شدن ک حتی ی تک تومنی از اونا تو زندگیمون نباشه الان ما دوتا خونه دوتا ماشین کلی چیز دیگه داریم اونا اصلا نمیدونن چون بهشون ربطی نداره هرچندوقت میریم ی خونه دیگمون لذتشو میبریم هرکی بود میگفت ن خانواده منم باید باشن واسه منم باید بدونن اما وقتی دید اونا هیچ کمکی تو بدترین شرایط نکردنو کلا رو پای خودمون بودیم واسه دادن خرج عروسی بابام کادو کل سمت خودمونو داد به همسرم واسه طلا من طلاهای خودمو دادم واسه جهاز بابام داد واسه وام خونه من کادوهای عقدو ک خانواده و سمت من گرفته بودنو فروختم الانم اینجوری برخورد میکنه دیگه میگه اونا احترامشون واجبه ولی لازم نیست از زندگیم چیزی بدونن 

بخدا که خیلی خوبه ... حرفات درستن...همینکارو میکنم.... ممنون‌..توام خوشبخت باشی عزیزم

قربونت عزیزم.والا وگرن میتواستم بگم الا و بلا ک واسم طلا بگیرید لباسم حتما بخرید واسم نمیدونم فلان ماشین داشته باشم فلان ارایشگاه تا خرخره زیر قرض بودیم بجاش از اونموقع تا الان شوهرم هنوز یادشه هروقت صحبتی میشه میگه زن من النگو دستشو دراورد داد واسه سرویس ک من نخوام زیر قرض برم کدوم زنی اینجوریه کل زندگیمم بدم واسش کمه حالا مادرشوهرم اینا پشینونن ک چرا اینکارو کردن ک باعث شد پسرشون بشناستشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقتمممم    

چکار کنم دیگه مادرشوهرمو مدیون کردم اگه بیشتر برا اون بگیره😂😂 هر چند خدایش مادرشوهرم همیشه با من همراهه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
هوووف بیچارم کردع بخدا ازدستش خستع شدم دیگع ازش بدم میاد۱

😕چرا اخه ...بزنم‌ لهش کنم دلت خنک میشه؟😊البته بگم در این حد خشن نیستما ولی کلن عصبانی بشم میزنم به سیم اخر🙃  

😕چرا اخه ...بزنم‌ لهش کنم دلت خنک میشه؟😊البته بگم در این حد خشن نیستما ولی کلن عصبانی بشم میزنم به ...

نمیدونم بیخی!!!نزن بیخی!!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
خودت نمی دونی چرا نسبت بهش سرد شدی😐...اوکی بازم کاری داشتی در خدمتم👊

میدونم حصلع توضیح نعارم بمولا!فدامداچاکرپاکرنپص!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥