2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6778 بازدید | 114 پست
اگر اینطوریه ،،با همسرت قرار دونفره بگذارید و به کسی هم نگید ...برید با هم یک سرویس نقره خوشگل بگیری ...

اگه واقعا کسی بخواد بگیره به نظرم قبل عروسی میگیره دقیقا دختر عمه ام همینکارو کرد اخرش چی؟ الان ده سال ازدواج کردن یه انگشترم نخریده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود داماد باید بگیره نه خانوادش.

نگرفت هیچ تازه بهشم میگم یه ذرم شرمنده نیست انگار من بدهکارم تازه اقا میگه طلاهات و بفروش ماشین بخرم باشههههه حتماااااا طلا نخریده طلاام ‌میخواد

اگر اینطوریه ،،با همسرت قرار دونفره بگذارید و به کسی هم نگید ...برید با هم یک سرویس نقره خوشگل بگیری ...

طلا براش نگرفتن اینم راحت بگه باشه بیا نقره بخریم ؟ 

من حس میکنم اینجوری ارزش خودش رو میاره پایین

خودش نشون میده که خیلی راحت بهش میشه دست پیدا کرد 

واسه من همه چی گرفتن عروسیمم از همه فامیل سر بود ولی نزاشتن اون ارایشگاه که میخوام برم و قربونی برام نکشتن الان یک سال و نیمه از عروسیم میگذره هنوزم به شوهرم میگم شما برام قربونی نکردید نذاشتید برم اون ارایشگاه تا حالا ده تا قربونی کشتن میگم نه اون یه چیزی دیگه بود اگه برا برادرت قربونی کنید عروسی و بهم میریزم

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
نگرفت هیچ تازه بهشم میگم یه ذرم شرمنده نیست انگار من بدهکارم تازه اقا میگه طلاهات و بفروش ماشین بخرم ...

طلاهای مجردیتو نبر خونه شوهرت بده دست مادرت

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

عزیزم ،فدای سرت.

حیف نیست خاطر عزیزت رو واسه دنیا مکدر میکنی؟

۴۶ سوره نازعات:

چون آن روز بر مردم پدیدار شود،گوئی همه ی عُمر دنیا ،شبی تا صبح یا روزی تا شام ،بیش نبوده است.

عزیزم در هر ۵ ثانیه یک نفر در جهان بر اثر گرسنگی میمره.

این مسائل اونقدرها هم مهم نیست.

ما برای امر خیلی مهمتری آفریده شدیم.

اگه خودت رو بشناسی ،هرگز به دنیا اجازه نمیدی که واسه اینطور چیزا ناراحتت کنه.

عزیزم حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن. 

شاید عنوانش زیاد به موضوع شما ربطی نداشته باشه ولی مفاهیم زیبا و بسیار کاربردی داره که خیلی به دردت میخوره. 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂