2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من استیگماته ولی من حس میکنم نزدیکو خوب میبینه دورم فقط چیزایی خیلی ریزو انگار نمیبینه خلاصه ک ...

ن گواهینامه نگرفتم،عزیزم من خیلی راحت میبینم باورکن.اره دارم درس میخونم(برای لیسانس)واینم بگم باورکن رفیقم شماره چشمش۲بودنمیدیدمن میدیدم.وفقط یکبارنبوده تاحالاچندسری شده ازبقیه ک چشمشون ضعیف بوده بهترمیبینم.یعنی دراصل همه چیومیبینم.مثلاازدورتابلوهارواول من میخونم بعدبقیه.

ونمیدونم چجوریاست😐

دختر شما چی نمره چشمش چنده؟؟توام مث من نگرانی؟؟اخه خیلیا میگن نگرانی نداره ولی من خیلی نارااااااحتم

اره نگران که هستم اولش خیلی سخته پذیرش این موضوع اما چاره چیه باید بزنن 

ذخترم یک چشم ۷۵ اون یکی یک و نیم  

البته اول استیگمات بود عینک نزد بعد شد تنبلی 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
بله. البته بکوب عینک میزد. الان هم عینک میزنه ولی به خاطر ضعیفیه چشمه نه تنبلی.

خدا کنه دختر منم تنبلیش هوب بشه خیلی نگرانم منم عینکشو گرفتم و همه جوره تشویقش میکن بزنه فقط میترسم

دیدین تو این سن تنبلی درمان بشه؟؟اطلاعات میخام نگرانم ب شدددت

کدوم شهری ؟ تنبلی چشم هرچی سنش کمتر باشه بهتره..من دخترم از چهار پنج ماهگی اینجور شد یهویی تنبلی شدید شد و انحراف و یازده ماهگی عمل شد ..

ن گواهینامه نگرفتم،عزیزم من خیلی راحت میبینم باورکن.اره دارم درس میخونم(برای لیسانس)واینم بگم باورکن ...

مگ میشه الان نمیدونی شماره چشمت چنده؟؟خدا کنه دختر منم مث شما باشه اخه میدونی تاحالا نشده بود بگ خوب نمیببنم یا من متوجه بشم ک خوب نمیبینه اصلا شوکه شدم بخدا

کدوم شهری ؟ تنبلی چشم هرچی سنش کمتر باشه بهتره..من دخترم از چهار پنج ماهگی اینجور شد یهویی تنبلی شدی ...

شهرستانم اما برا تهران بردنش مشکلی ندارم هر جا باشه میبرم دخترم نزدیک7سالشه فقط میخام بدونم تواین سن درمان میشه یا ن؟؟

مگ میشه الان نمیدونی شماره چشمت چنده؟؟خدا کنه دختر منم مث شما باشه اخه میدونی تاحالا نشده بود بگ خوب ...

گفتم دیگ الان راست۴وخورده ای حدودا چشم چپم۲حدودا.اگرباورنداری درخواست دوستی بده برات بفرستم عکس دفترچه مو

اگرمداوم بزنه عینکشودرست میشه.

منوکه الان میبینیدهنوزچشمام ضعیفه بخاطراینکه توبچگی خیلی اذیت شدم مسخره شدم سرعینک،سراون دیگ نزدم😑

گفتم دیگ الان راست۴وخورده ای حدودا چشم چپم۲حدودا.اگرباورنداری درخواست دوستی بده برات بفرستم عکس دفتر ...

من با عینک زدنش مشگل ندارم  بیتعارف هر کی ام بخاد مسخرش کنه  گردنشو میشکنم ولی الان خوشبختانه ی مقدار فرهنگ مردم حتی بچه ها بالاتر رفتع!ن دیگ عکس ک نمیخام تو روخدا با دل مهربونت دعا کن دخترم خووب شه