2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنم این مشکل و داره عینک گاهی وقتام چشم سالم رو میبندم با چشم ضعیف تی وی میبینه یا رنگ امیزی میکنه البته نیم ساعت یا یکساعت نهایتا خیلی سختشه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
چند ساله بودین؟چشماتو میبستی؟؟الان خوبرمیبینی چند سالته؟

من حدودااز۴_۵سالگی چشمم ضعیف بودعینک برام تجویزکردن ببین چشم راستم فک کنم۴_۵بود.راحت تربگم عینک میزدم چشمام درشت میشدبعدکه بزرگترشدم همیشه نزدم الان۲۰سالمه عینک یکی دوسالی هست نزدم(متاسفانه)ومیبینم راحت.من نمیدونم روچه حساب میگن من چشم راست۴_۵هست چشم چپم۲ من ازدوستام بهترمیبینم

البته بهدوربین یانزدیک بین هم ربط داره

چند ساله بودین؟چشماتو میبستی؟؟الان خوبرمیبینی چند سالته؟

ودکترامیگفتن(بچه بودم)یک چشمموببندم یادمه ک ک کاغذمیذاشتم واییییی بدبود.اهان آب هویج هم خییییییییلی ب خوردم میدادن😑ولی مامانم میگف تاثیرداشت برات

من حدودااز۴_۵سالگی چشمم ضعیف بودعینک برام تجویزکردن ببین چشم راستم فک کنم۴_۵بود.راحت تربگم عینک میزد ...

اگه الانم ۴،۵ باشه که خیلی بالاس برو لیزیک کن راااحت

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
من حدودااز۴_۵سالگی چشمم ضعیف بودعینک برام تجویزکردن ببین چشم راستم فک کنم۴_۵بود.راحت تربگم عینک میزد ...

دختر من استیگماته ولی من حس میکنم نزدیکو خوب میبینه دورم فقط چیزایی خیلی ریزو انگار نمیبینه خلاصه ک دارم روانی میشم شما گواهینامه اینا گرفتی درس میخونی؟؟