2777
2789
عنوان

هر چی بچه دور اطرافم دیدم🖐🏻

352 بازدید | 26 پست

بی ادبن 

بی اجازه به گوشی بقیه دست میزنن 

گوشیم دستمم باشه میخوان از دستم بگیرن😐

دست تو کیف بقیه میکنن 

حتی دیدم تو مدرسه دخترم خوراکی هاش میبرن 

موندم اینا با چه روش تربیتی بزرگ شدن😑

من دوتا بچه دارم یادم نیس بهشون یاد داده باشم 

به وسایل کسی دست نزنید

ولی خودشون همه اینا رو بلدن حتی تعارف کنی بهشون  بر نمیدارن

به حریم خصوصی دیگران اهمیت میدن

کاش پدر و مادرا کمی بیشتر واسه تربیت بچه هاشون وقت بذارن😒

البته به قول مادرشوهرم بعضی چیزا خدادادیه مثل تربیت بچه

قبول دارین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر بچه های اطراف من در این حد رو‌مخ نیستن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بعضی چیزا خدادادیه ولی این چیزا که شما گفتی خدادادی نیست گلم

آفرین که بچه هاتون رو خوب تربیت میکنید👏❤️

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

با افتخار از تربیت بچه هام میگم😎 

زبانزد فامیل هسن

در کنار شیطنتی که دارن فوق العاده مودب و محترمانه رفتار میکنن 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم اگر اون مادرا کاری نکردن، پس شما هم کار خاصی نکردی...

اگه تربیت ذاتی پس چرا بعضی مادرا رو الان مخاطب قرار میدید

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
همشون هم مثل شما معتقدن بچه هاشون تافته ی جدا بافته هستن و بقیه بچه ها بی ادب هستن

من نمیگم کل فامیل میگن بچه هام هر چقدر تو خونه شلوغ وشیطون باشن ولی بیرون خیلی با ادبن حرف زشت نمیزنن ولی تو این مورد خودم خیلی تلاش کردم با وجود شرایط محیطی ک داشتیم

ولی اینکه به وسایل بقیه دست نمیزنن بدون اغراق گفتم

با افتخار از تربیت بچه هام میگم😎 زبانزد فامیل هسندر کنار شیطنتی که دارن فوق العاده مودب و محترمانه ...

عاشق بچه های با ادبم 

اصن یه حس مثبت دارن

خدا بچه هات حفظ کنه

عزیزم اگر اون مادرا کاری نکردن، پس شما هم کار خاصی نکردی...اگه تربیت ذاتی پس چرا بعضی مادرا رو الان ...

وقتی میبینن تو جمع اینکار میکنن باید به بچشون یاد بدن اینکار زشته 

ولی نمیکنن و هر بار میبینم اینکار رو بارها و بارها تکراار میکنن