2777
2789

سلام عزیزم نمیدونم توی تاپیکت میای یا نه؟

من برات پیام میدم فقط امیدوارم که بخونی

من همه ی این روز ها رو گذروندم اصلا و ابدا استرس به خودت نده دختر من تقریبا پنج سالش بود که متوجه شدم تنبلی چشم داره خیلی شدید که اینو فوق تخصص چشم اطفال تشخیص داد،چشم بند براش گرفتیم و یک روز چشم راست و یک روز چشم چپ را میبستیم مدت زمان بستنشون یک ساعت و نیم بود،برای دخترم واقعا سخت بود بهانه گیری میکرد گریه میکرد ،ولی توی اون زمان من فقط براش وقت میذاشتم و سرش گرم میکردم و نقاشی می کشیدیم یا توی تبلتش بازی میکردیم.و انقدر پیشرفتش خداراشکر خوب بود که ما بستن چشمش رو با انرژی بیشتری انجام میدادیم.تا شش سالگی تنبلی چشم کامل درمان شد و الان کلاس اوله و فقط عینک میزنه و خیلی با عینکش اخت شده و بهش عادت داره،مطمئن باش با بستن چشمش نتیجه ی خیلی خوبی میگیری،فقط اینکه اصلا جلوی بچت ضعف نشون نده و همش ازش تعریف کن بگو با عینک خیلی زیباتر شدی،بچه هایی که عینک میزنن بهش نشون بده که ببینه مشکلی ندارن،امیدوارم هرچه زودتر این روزها رو پشت سر بذاری عزیزم و برات حال خوب آرزو میکنم.

فدای شما بشم من!بچتون پسره یا دختر؟؟من تقریبا بیس روز اینا بستم چشمای دخترمو ما شهرستانیم بردمش تهران پی دکتر توکل زاده گف اصلاااا لازم نیس چسماشو ببندین و دوسه ماهی هس عینک میزنه بازم چندروز پیش تو شهر خودمون بردمش چشم پزشکی گف نیازی ب بستن نداره !فقط بچه شما هم استیگماته؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای شما بشم من!بچتون پسره یا دختر؟؟من تقریبا بیس روز اینا بستم چشمای دخترمو ما شهرستانیم بردمش تهرا ...

بچم دختره،نه عزیزم استیگمات نیست،اگه دکتر بچتون تشخیص دادن که بسته نشه پس خداراشکر تنبلی چشم نداره 

سلام عزیزم نمیدونم توی تاپیکت میای یا نه؟ من برات پیام میدم فقط امیدوارم که بخونی من همه ی این روز ...

پس چرا تنبلی چشم‌پسر من خوب نمیشه دارم دیوونه میشم ۹ ماه چشمو میبندم ۶ ماه روزی دو ساعت الان ۳ ماهه روزی ۷ ساعت بستم حتی یه روزم نشد نبندم .. ولی امروز بردم دکتر گفت هیچ تغییری نکرده و با عینکم اصلا دید نداره و این مدت بستی نتیجه نداشت دیگه نتیجه نداره و خوب نمیشه

سلام عزیزم نمیدونم توی تاپیکت میای یا نه؟ من برات پیام میدم فقط امیدوارم که بخونی من همه ی این روز ...

سلام عزیزم میشه شماره یا اسم دکتر دخترتونرو اینجا بذارین خدا خیرتون بده پسر منم مشکل تنبلی شدید داره ۵ سالشه دکترامیگن دیراوردی شبانه روز گریه میکنم خیلی نگرانم

سلام عزیزم میشه شماره یا اسم دکتر دخترتونرو اینجا بذارین خدا خیرتون بده پسر منم مشکل تنبلی شدید داره ...

سلام عزیزم خوبی چشم پسرت خوب شد ، پنج سال که دیر نیست منم الان روزی سه ساعت چشم راست پسرمو میبندم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
سلام عزیزم میشه شماره یا اسم دکتر دخترتونرو اینجا بذارین خدا خیرتون بده پسر منم مشکل تنبلی شدید داره ...

سلام دوست عزیز
نمیدونم پیام من رو میخونید یا نه
ولی شرمنده م چون اصلا این مدت اینستا نیومدم و پیامتون رو ندیدم
من اصفهان هستم و اسم دکتر دخترم ،دکتر پیمان هست،که فوق تخصص چشم اطفال هستن و خیلی کارشون عالیه و فوق العاده درجه یکن
امیدوارم چشم بچتون هرچه سریع تر درمان بشه

سلام عزیزم خوبی چشم پسرت خوب شد ، پنج سال که دیر نیست منم الان روزی سه ساعت چشم راست پسرمو میبندم&nb ...

سلام گلم یه دکتردیگه بردم گفت یا نداشته تنبلی یا اگرم داشته خیلی خفیف بوده چندماه بستی خوب شده درصورتیکه به من گفته بودن ۴ شماره تنبلی داره چرا دیر آوردی حساب کردم ۴شماره تنبلی وسه شماه نزدیک بینی میشه ۷شماره ضعیفی 

خواهش میکنم ازهمتون خواهرای عزیزم برای چشم بچه ها به یک دکتراکتفا نکنید

سلام گلم یه دکتردیگه بردم گفت یا نداشته تنبلی یا اگرم داشته خیلی خفیف بوده چندماه بستی خوب شده درصور ...

یه چیز دیگه هم اینکه من نمیدونستم این بود که نمیدونستم تنبلی چطورتشخیص داده میشه فهمیدم اگه بچه بتونه باعینک تابلورو درست بگه یعنی تنبلی نداره

سلام گلم یه دکتردیگه بردم گفت یا نداشته تنبلی یا اگرم داشته خیلی خفیف بوده چندماه بستی خوب شده درصور ...

من شش ماه بستم دوتا دکتر دیگه هم بردم گفتن مشکلات مهمش حل شده برخورده از تنبلی چپش مونده گفتن دیگه نبند یکی دیگه بردم گفت ببند نمیدونم چیکار کنم ببندم یا نبندم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
من شش ماه بستم دوتا دکتر دیگه هم بردم گفتن مشکلات مهمش حل شده برخورده از تنبلی چپش مونده گفتن دیگه ن ...

وقتی باعینک تابلوروازش میپرسه دقت کن ببین همه رومیگه

وقتی هم خوب شد باید به مرور بستن چشم رو قطع کنی مثلا من هروز روزی دوساعت میبستم حالا که خوب شده گفت تایک ماه یروز درمیون یه ساعت ببند یه ماه هفته ای دوساعت بعد دوماه نبندم اصلا وبعد ببرمش دوباره ویزیت

ولی عزیزم حتما دنبالشو بگیر تاایشاله کاملا خوب بشه تابچه اس وقتی بزرگ بشن دیگه کاریش نمیشه کرد 

وقتی باعینک تابلوروازش میپرسه دقت کن ببین همه رومیگه وقتی هم خوب شد باید به مرور بستن چشم رو قطع کن ...

ممنونم عزیزم دوتا دکتر گفت نبند ولی یه اپتومپریست گفت ببند دکتری که گفت نبند فوق تخصص بود نمیدونم چیکار کنم ب حرف کدوم گوش بدم

ممنونم عزیزم دوتا دکتر گفت نبند ولی یه اپتومپریست گفت ببند دکتری که گفت نبند فوق تخصص بود نمیدونم چی ...

عزیزم بازم تحقیق کنید ولی اگرم میخوای نبندی کم کم بستن روکم کنید به یکباره نباشه چون خدایی نکرده برمیگرده تنبلیش وهر سه تا چهارماه هم باید ببری چکاپ 

عزیزم بازم تحقیق کنید ولی اگرم میخوای نبندی کم کم بستن روکم کنید به یکباره نباشه چون خدایی نکرده برم ...

فداتشم عزیزم ممنونم بله حتما الان آوردمش تهران ببرمش بیمارستان رسول اکرم